آیا مصرف ژله وپاستیل در کودکان ایجاد مشکل می کند؟

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #72778
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    درست است که برخي پزشکان مصرف ژله و پاستيل را به کودکان پيشنهاد مي‏کنند اما مصرف اين‏‏گونه خوراکي‏ها در مقايسه با انواع مغزها (بادام، گردو، پسته، فندق و…) هيچ ارزش غذايي خاصي ندارد. امروزه انواع چيپس‏، پفک و پاستيل از تنقلات مورد علاقه کودکان است که متاسفانه اين خوراکي‏ها در سبد غذايي بسياري از خانواده‏ها ديده مي‏شود درحالي که پاستيل از مواد خوراکي‏اي است که به آن طعم‏دهنده، رنگ‏هاي خوراکي، شکر، شربت گلوکز و ژلاتين افزوده مي‏شود. به علاوه، ژلاتين مورد استفاده در تهيه پاستيل‏ها از استخوان گاو تامين مي‏شود، بنابراين دسترسي نداشتن به فناوري صحيح ژلاتين‏ها براي ساختن پاستيل نيز مي‏تواند باعث انتقال بيماري و زمينه‏ساز حساسيت و آلرژي به خصوص در کودکان شود.

    همچنين مصرف ژله‏هاي آماده در بروز حساسيت و بيماري کودکان موثر است، بنابراين زماني که مي‏توان کودک را به خوردن انواع مغزها تشويق کرد، لزومي ندارد که خوراکي‏هايي مثل ژله يا پاستيل را در برنامه غذايي او گنجاند. ضمن اينکه زياده‏روي در مصرف ژله و پاستيل با توجه به کم‏تحرکي کودکان در زندگي ماشيني امروز، باعث اضافه وزن و در نهايت چاقي و همچنين پوسيدگي دندان‏ها مي‏شود. بنابراين بهتر است به جاي اينکه ذائقه کودک را به چنين خوراکي‏هايي عادت دهيد، ترکيبي از انواع مغزها را در برنامه غذايي او بگنجانيد و به عنوان ميان‏وعده‏اي سالم در اختيارش قرار دهيد.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.