معمولا خاصیت انواع فلفلها از فلفل سیاه و قرمز گرفته تا فلفل دلمهایهایی با رنگهای متفاوت (قرمز، سبز، زرد، نارنجی و حتی سیاه) و فلفل سبزهای تند و شیرین، تفاوت چندانی با هم نمیکند. یعنی رنگهای مختلف فلفل به کاروتنوییدهای موجود در این گیاهان برمیگردد. به طور کلی اگرچه خاصیت فلفلهای مختلف از نظر وجود کاروتنوییدهای موجود در آنها کمی با هم متفاوت است اما فرق کلی، قابل?توجه و اساسی در خاصیت فلفلهای رنگی، تند یا شیرین وجود ندارد. در یک کلام اینکه ارزش تغذیهای فلفلهای مختلف با یکدیگر تفاوت بارزی ندارد.
سیده ندا موسوی، دانشجوی دکترای تخصصی علوم تغذیه