خرمای تازه باید در دمای یخچال و به دور از گرمای محیط نگهداری شود. اما نگهداری خرمای خشک بیرون از یخچال و درون ظروف در بسته اشکالی ندارد. اگر خرمای تازه در دمای محیط نگهداری شود، لاروی که معمولا درون خرما وجود دارد تبدیل به کرم میشود و اگر این روزها با نگاهی موشکافانه به برخی خرماهای چسبناک و نرم و سیاهی که در این گرمای هوا در مغازهها به صورت فلهای روی هم تلنبار شدهاند توجه کنید، جنبندهای سفید رنگ و ریز را خواهید دید که در میان خرماها رژه میرود و گاهی هم درون محفظه خرما کنار هسته لنگر میاندازد.
اما در مقابل خرماهای خشک بیشتر مورد حمله آفات انباری همچون شپشه دندانه دار و شبپره هندی قرار میگیرند و اغلب خرماهای کهنه زاهدی از این حشرات موذی مهماننوازی میکنند. مصرف خرمای کرمدار و حشرهزده چون آلوده به انواع میکروبهاست توصیه نمیشود.