محققان با قرار دادن شکلات تیره در رژیم روزانه مبتلایان به دیابت نوع دو دریافتند که مصرف این نوع شکلات در کاهش سطح کلسترول این افراد موثر است.
گروهی از محققان دانشگاه hull با گنجاندن شکلات تیره در رژیم روزانه 12 فرد مبتلا به دیابت نوع دو به مدت 16 هفته دریافتند که مصرف کاکائو منجر به کاهش سطح کلسترول می شود. نتایج این بررسی ها نشان دادکه کلسترول خون بیماران دیابتی که شکلات تیره مصرف می کنند کمتر از سایر بیماران دیابتی است. شکلات تیره غنی از پلی فنول است و اثرات مثبت آن در کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی در برخی مطالعات مشخص شده است. این اولین مطالعه ای است که گنجاندن شکلات تیره در رژیم غذایی روزانه افراد دیابتی را توصیه کرده است.و نتایج این تحقیقات باعث بروز نگرانی از سوی برخی محققین مرکز دیابت ایالت بریتانیا شده است
(به نظر من چون این تاثیرات به خاطر وجود پلی فنول هاست و چون مقدار خیلی کمی شکلات دارای چربی و قند بالاییه بهتره افراد خصوصا دیابتی ها پلی فنول رو از منابعی با قند و چربی کمتر دریافت کنن )
diabetic medicine