-
نویسندهنوشتهها
-
۴ خرداد، ۱۳۹۳ در ۱۱:۰۹ #83338ezamaniمشارکت کننده
[align=justify]طبق گزارشات انجمن قلب آمریکا، ورزش راهی موثر برای ریکاوری بعد از سکته است، با این حال از این روش کمتر استفاده میشود. یافتههای این تحقیقات به پزشکان پیشنهاد میکند که برای بیماران بعد از سکته قلبی ورزش تجویز کنند و از زندگی ساکن آنها جلوگیری کنند. زندگی ساکن بعد از سکته قلبی ورزش تجویز کنند و از زندگی ساکن آنها جلوگیری کنند. زندگی ساکن بعد از سکته باعث کاهش کارایی در فعالیتهای روزانه شده و خطر سکته بعدی را افزایش میدهد.
ساندرا بیلینگر، مدیر این تحقیقات از دانشگاه کاتراس میگوید: شواهد علمی وجود دارد که فعالیت فیزیکی و ورزش بعد از سکته باعث افزایش کارایی قلبی – عروقی شده و توانایی راه رفتن و قدرت بازوها را افزایش میدهد. با این وجود، تعداد کمی از متخصصان ورزش را برای بیماران بعد از سکته تجویز میکنند. ورزش باعث کاهش افسردگی، افزایش کارایی شناختی و حافظه در این بیماران میشود . بسیاری از بیماران بعد از سکته به حال خود رها میشوند و به خانه میروند. باید سیستمی برای تشویق این بیماران به ورزش برقرار شود. بیماران بعد از سکته باید از چند مانع برای ورزش کردن عبور کنند، ممکن است غلبه بر جستگی ، افسردگی و کمبود ارتباطات اجتماعی برای آنها سخت باشد. نداشتن امکانات ورزشی در منزل و عدم توانایی بیرای پیوستن به تیمهای باشگاهی از دیگر مشکلات آنها است. ورزشهای هوازی و قدرتی باید جزو برنامه بیماران بعد از سکته باشد. ورزش باید مداوم انجام شود تا تاثیرگذار باشد. میزان ورزش به تحمل و سطح توانایی بیمار بستگی دارد.
بهترین راه برای شروع ورزش در بیمارانی که سکته کردهاند کم کردن میزان استراحت و تمرین نشستن و برخاستن است. برنامه ورزشی باید تعادل ، انعطاف پذیری و قدرت بیماران را افزایش دهد. بهتر است آنها سه روز در هفته و به مدت 20 تا 60 دقیقه در هر جلسه ورزش کنند. برای بسیاری از بیماران که هنوز به اندازه کافی توانایی ندارند انجام چند جلسه 10 تا 15 دقیقهای ورزش با شدت متعادل میتواند مفید باشد. [/align]
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.