آيا مصرف جوجه‌كباب‌ و غذاهايي كه با نان خورده مي‌شوند، مفيد است؟

در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #79424
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    انواع كباب (با گوشت قرمز) و همچنين جوجه‌كباب، شنيتسل مرغ و ساير غذاهاي تهيه شده با مرغ، از خوراكي‌هاي خوشمزه و معمول، به خصوص در مسافرت‌ها هستند. بسياري از افراد تصور مي‌كنند كه مصرف انواع كباب بسيار خوشمزه‌تر و آسان‌تر از ساير غذاها مانند كتلت، كوكو، خورش‌ها و غيره است. علاوه بر آن، چون اين كباب‌ها با نان ميل مي‌شوند، مفيدتر از غذاهاي حاوي برنج مي‌باشند. كباب‌هاي تهيه‌شده با گوشت قرمز چون حاوي كلسترول بالا هستند، مصرف مداوم يا مقدار زياد آنها (حتي در يك وعده غذايي) مفيد نيست و موجب افزايش چربي‌هاي خون، افزايش فشار خون و نهايتاً اختلالات قلبي- عروقي مي‌شود. ضمناً استفاده مكرر از گوشت قرمز و مرغ، مي‌تواند موجب بروز نقرس شود. تصور نكنيد كه چنانچه نان را جانشين برنج مي‌نماييد، مي‌توانيد در مصرف نان افراط نماييد، زيرا انواع نان هم از مواد پر كالري محسوب مي‌شوند و چنانچه به مقدار زياد و بيش از نياز بدن مصرف شوند، منجر به بروز چاقي مي‌شوند.

    #101627
    235
    مشارکت کننده

    چراهیچکس به سوالایی که کردم جواب نداد

در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.