مواد گفته شده به اندازه ی 4 نفر می باشند.
زمان لازم برای آماده کردن مواد : 20 دقیقه
زمان لازم برای پختن ماهی ها : 20 دقیقه
مواد لازم :
4 تا 6 تکه فیله ی ماهی سالمون بدون پوست
2 قاشق غذاخوری چاشنی ادویه فرانسوی که سیاه رنگ است
1 دسته کلم بروکلی (حدود یک گرم )
1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
2 عدد سیر
نمک
1/4 فنجان کشمش
1 عدد لیموی برش داده شده
طرز کار :
1 – در ابتدا ظرف را در حرارت متوسط قرار می دهیم تا داغ شود.
2 – دو طرف ماهی سالمون را در چاشنی ای که در اختیار داریم قرار داده و می گذاریم تا هر دو طرف 3 تا 4 دقیقه در این چاشنی بماند.
3 – در همین حال در یک ظرف مقداری آب می ریزیم و کلم بروکلی های شسته شده را داخل آن می ریزیم تا بجوشد.
4 – کلم بروکلی ها را آبکش کرده و بعد از 3 تا 4 دقیقه که آب آن رفت آنرا در ظرفی می گذاریم.
5 – در ظرفی که گذاشته بودیم تا داغ شود مقداری روغن زیتون می ریزیم و موسیرها و نمک را هم به روغن اضافه می کنیم.
6 – داخل ماهی ها را با کشمش و کلم بروکلی های آماده شده پر می کنیم و آنها را در روغن می گذاریم تا سرخ شوند در آخر هم دور تا دور ظرف را با لیمو تزئین می کنیم.