آموزش تغذیه و دیابت

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #70771
    s.samadi
    مشارکت کننده

    بر طبق مطالعات صورت گرفته میانگین مصرف کربوهیدرات و چربی در بزرگسالان آفریقایی – آمریکایی بسیار بالاس و میزان مصرف مواد سودمند مثل مینرال ها و مواد مغذی از مقدار توصیه شده پایینتر می باشد و محققین این موضوع را نشانه ای برای آغاز طرح آموزش تغذیه به شهروندان با پوست تیره می دانند چرا که این افراد بیشتر در معرض خطر دیابت هستند.شهروندان آفریقایی-آمریکایی 8/1 مرتبه بیشتر احتمال ابتلا به دیابت نوع 2 و 14 مرتبه بیشتر احتمال ابتلا به چاقی را نسبت به سفید پوستان دارند .چاقی عام خطری در جهت ابتلا به دیابت می باشد (دیابت شرایطی است که بدن به صورت مناسب نمی تواند از انسولین جهت انتقال قند از خون به ماهیچه و سلول های چربی برای تولید انرژی استفاده کند)به طور کلی مشاهده شده است که افراد آفریقایی-آمریکایی میزان چربی بالایی (به خصوص چربی اشباع) نسبت به مقادیر توصیه شده استفاده می کنند و میزان مصرف مینرال ها که در ارتباط با سلامت استخوان هاست از مقادیر توصیه شده کمتر می باشد .افراد سیاه پوست دیابتی حدود نیمی از انرژی مصرفی شان را از کربوهیدرات ها دریافت می کنند و میزان دریافت دانه های کامل بسیار پایینتر از مقادیر توصیه شده است محققین هنوز به درستی متوجه نشده اند که چرا بعضی افراد مبتلا به دیابت می شوند وبرخی خیر به خصوص که این افراد برنامه غذایی مشابهی دارند اما مطلبی که ما از این مطالعات در می یابیم این است که این پتانسیل و استعداد در افراد وجود دارد که از آموزه های تغذیه در هر دو جهت جلوگیری از ابتلا به دیابت و بهبود شرایط در افراد مبتلا به دیابت استفاده شود.
    منبع:sciencedaily

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.