خوردن 100 گرم آلو 20 درصد از نياز روزانه خانمها به آهن را برطرف ميكند. به همين دليل به گياهخواران توصيه ميشود اين ميوه را در برنامه غذايي روزانه شان بگنجانند تا احتمال ابتلا به كمخوني فقرآهن در آنها كاهش پيدا كند.
اين ميوه از منابع مناسب پتاسيم نيز محسوب ميشود به همين دليل به بيماران فشارخوني پيشنهاد ميشود آلو را در سبد ميوه خود داشته باشند و روزانه 2 تا 3 عدد از اين ميوه را ميل كنند.
در ضمن، آلو از ميوههايي است كه شدت يبوست را كاهش ميدهد و كساني كه مكرر دچار اين مشكل گوارشي ميشوند، بهتر است بيشتر آلو بخورند.