-
نویسندهنوشتهها
-
۱۹ دی، ۱۳۹۱ در ۰۴:۵۲ #75135marziyeh.aمشارکت کننده
هر خاصیتی که میتوانید برای هر میوهای تصور کنید، همه در آلبالو جمع شده است. این جمله حتی اگر کمی اغراقآمیز به نظر بیاید باز از خواص این میوه خوشطعم چیزی کم نمیکند. با توجه به فصل رسیدن این میوه، شاید مهمترین خاصیت آن رفع عطش است. آب آلبالو یا شربت آلبالو هر دو این خاصیت را دارند و تحمل تشنگی را به شدت بالا میبرند.
این میوه میتواند به راحتی جای چربیسازها و چربیسوزهای شیمیایی را بگیرد و نقش یک باشگاه تناسب اندام را بازی کند. خاصیت چربیسوزی این میوه خصوصا در بافت چربی شکم خیلی زود خودش را نشان میدهد. این خاصیت آلبالوی تازه است و اگر میخواهید از این ویژگی آلبالو در طول سال استفاده کنید، آلبالو یخزده بهتر از آلبالوی خشک است. از طرفی آلبالو تازه اشتهاآور است و برای کسانی که میخواهند کمی وزن اضافه کنند میوه مفیدی است. نگران غذایی که می خورید نباشید، آلبالو نمیگذارد چربیها تناسب اندامتان را بهم بریزند.
این میوه مثل خواهرش گیلاس یک آرامبخش طبیعی هم هست و بعد از شام میتواند نوید بخش یک خواب آرام باشد. آلبالو در طب سنتی برای درمان نارساییهای کبد، کلیه و مثانه توصیه شده است. همینطور خاصیت رقیق کنندگی خون و صفرا از جمله مواردی است که اطبا قدیم برای درمان بیماران خود از آن استفاده میکردند.
این میوه، مثل همه میوههای قرمز حاوی آنتی اکسیدان است و این یعنی سلاح طبیعی دربرابر سرطان و بیماریهای قلبی. ضدعفونی کردن روده، درمان کمخونی و گرفتگی عروق، رفع خستگی و التهاب مفاصل هم از جمله بیماریهایی است که میتوانید با خیال راحت به دست این میوه کوچک بسپارید تا درمان و یا دستکم عوارض آن را کمتر کند.
آلبالو فشار خون را کاهش میدهد، بنابراین برای افرادی که فشار خون بالا دارند، مفید است و اگر فشار خون شما به طور نرمال پایین است بعد از خوردن آلبالو مقدار کمی نمک بخورید. خوردن این میوه برای هیچ کس حتی بیماران دیابتی مضر نیست. خاصیت رقیق کنندگی خون این میوه خودش را در زیبایی و سلامت پوست شما نشان میدهد. از ماسک این میوه هم میتوانید برای شادابی پوست استفاده کنید.
در طب سنتی دم کرده این میوه برای درمان بیماریهای کلیه و صفرا توصیه شده است و حکمای قدیمی از بیماران خواسته اند ساقه نازک این میوه را هم از آن جدا نکنند. پس اگر برای درمان از این میوه استفاده میکنید به این موضوع هم دقت کنید. تنها بخش ممنوعه این میوه مغز هسته آن است که سمی است و طبیعتا هیچ خاصیتی هم جز ایجاد مسمومیت ندارد.
ویتامین های C و A، آهن، فسفر و کلسیم از جمله مواد موجود در آلبالو هستند. این میوه زیبا و خوشمزه، خام یا پخته، تازه یا خشک شده به هرحال همه خواص خود را حفظ میکند و با این همه خاصیت شایستگی این را دارد که یکی از دوستان طبیعی شما باشد. پس از او غافل نشوید و بگذارید این بمب سلامت هر از چندگاه در بدنتان منفجر شود.۱۹ دی، ۱۳۹۱ در ۱۲:۲۷ #99006s.samadiمشارکت کنندهخوب البته طی فر آیند مقداری از خواص خود رو از دست می ده مطمئنا . ولی چه قدر خوبه که می شه این میوه خوشمزه رو حتی فریز کرد و از طعم و خواصش لذت برد ممنون از مطلبتون
۱۹ دی، ۱۳۹۱ در ۱۲:۳۸ #99012zghasemiمشارکت کنندهترشی آلبالو هم همین اثر رو داره؟؟؟
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.