آشپزی فوری با لوبیاهای منجمد

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #77473
    m.abolfathi
    مشارکت کننده

    خاله سیمین چیزای عجیبی تو فریزرش داره که شاید تو خونه‌های دیگه جاشون تو کابینت باشه نه تو یخچال. یکی از به دردبخورترین این چیزا لوبیا چیتی و لوبیا قرمز پخته و فریز شده‌ است. اون می‌گه: چون پختن حبوبات به وقت زیادی نیاز داره، بهتره که اونا رو تو روزی که وقت دارید، یک جا بپزید و فریز کنید.من هر روزی که وقت داشته باشم، مقدار زیادی لوبیا چیتی که شب قبل با آب سرد خیسوندم رو یک جا می‌پزم و تو فریزر می‌ذارم. غذاهای زیادی می‌شه با انواع لوبیا و حبوبات درست کرد که بعدا بهتون یاد می‌دم، اما علی‌الحساب طرز تهیه خوراک لوبیا رو بهتون می‌گم که سرشار از پروتئینه و خیلی هم خوشمزه است.
    یه پیاز متوسط سرخ کنید، وقتی طلایی شد یه قاشق آرد بهش اضافه کنید و تفت بدید. بعد از سرخ شدن آرد می‌تونید کمی نمک و ادویه از جمله دارچین، فلفل و زردچوبه هم اضافه کنید و این مواد رو به لوبیایی که از فریزر درآوردید و الان داره تو یه قابلمه آب جوش قل می‌زنه اضافه کنید. چند دقیقه بعد یه خوراک لوبیا جاافتاده و خوشمزه دارید. قارچ، هویج و جو پرک هم چیزاییه که می‌تونید به این خوراک اضافه کنید، چون این سبزیجات هم زود می‌پزن و طعم خوبی به خوراک‌تون می‌دن.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.