او چند تا بادمجون رو میشوره و با پوست حلقه حلقه میکنه. همینطور چند تا گوجهفرنگی سفت رو حلقه میکنه. ضخامت هر کدوم دو حدود سه سانته. همزمان مایه مخصوص طعم دهنده رو درست میکنه، یعنی روغن زیتون بودار، آبلیمو، نمک، زدچوبه، فلفل سیاه، آویشن و گلپر رو با هم ترکیب میکنه و بادمجونا رو تو این ترکیب ۱۰ دقیقه میخوابونه.
بعد از این مرحله حلقههای بادمجون رو بدون روغن تو تابه میپزه. میشه روی توری این بادمجونا رو کباب کرد. روغن زیتونی که به خورد بادمجون رفته کار خودشو میکنه و با طعم بینظیری سرخ میشن.
گوجه ها رو هم به همین ترتیب میپزه و موقع سرو لایه لایه روی هم میچینه. حالا نوبت سس معرکه سفید این غذا است. اسم این سس رو گذاشتیم سس عروس. این تنها عروس دنیاست که بوی سیر میده!
مواد این سس برای یه وعده خونگی ایناست: دو قاشق مایونز، یه قاشق ماست کم چرب، چهاربر برگ نعناع تازه له شده، یه حبه کوچیک سیر رنده شده، نمک، فلفل سیاه، آبلیمو و آبغوره. خواهرم همه اینا رو به اندازه مصرف یک روز کافه تو میکسر میریزه. برای همین هیچ کدوم از مواد این سس قابل تشخیص نیست.
روی غذا از این سس میریزه و با برگ نعناع و جعفری بشقاب رو تزئین میکنه و تا نخوریدش نمیتونید حدس بزنید چه غذای فوقالعادیه. درست کردن این غذا به عنوان عصرونه یا پیشغذای یه شام دوستانه نه وقت زیادی میگیره و نه هزینه زیادی داره. امتحان کنید، پشیمون نمیشید.