آشنایی با روش تهیه‌ی پای ماهی

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #78572
    s.samadi
    مشارکت کننده

    این غذا را داغ، همراه با مقداری سس گوجه فرنگی و نخود فرنگی و یا انواع سبزیجات پخته شده، سرو نمایید.


    مواد لازم:
    نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

    سیب زمینی 1 کیلوگرم

    هویج 1 عدد

    ساقه کرفس 2 عدد

    پنیر چدار 150 گرم

    لیمو 1 عدد

    فلفل قرمز نصف یک عدد

    جعفری 4 ساقه

    فیله ماهی بدون پوست و استخوان 600 گرم

    میگو 125 گرم

    روغن زیتون به مقدار لازم

    اسفناج خرد شده دو و نیم قاشق غذاخوری

    گوجه فرنگی رسیده 2 عدد چهار تکه شده

    روش تهیه:
    * دمای فر را روی 200 درجه سانتی‌گراد تنظیم نمایید.

    * داخل یک قابلمه تا نیمه آب و مقداری نمک بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید.

    * پوست سیب زمینی‌ها را بکنید و آن‌ها را به صورت نگینی با ابعاد 2 سانتیمتر خرد کنید.

    * آب و نمک شروع به جوشیدن کرد، سیب زمینی‌ها را داخل آن بریزید. حدود 12 دقیقه صبر کنید تا سیب زمینی‌ها کاملاً پخته و نرم شوند.

    * در طول این مدت، پوست هویج را بکنید و آن را همراه با ساقه کرفس و پنیر چدار، با رنده درشت، رنده کنید.

    * بدون این که لیمو را پوست بکنید، پوست آن را با رنده ریز، رنده نمایید.

    * فلفل قرمز را رنده و یا خیلی ریز خرد کنید.

    * جعفری‌ها را خرد نمایید.

    * همه سبزیجات و پنیر را با هم مخلوط کنید.

    * ماهی‌ها را به تکه های کوچک خرد کنید و همراه با میگو به سایر مواد اضافه نمایید.

    * آب لیمویی را که پوست آن را رنده کردید، به مواد بیفزایید. لطفاً دقت کنید پالپ لیمو روی مواد نریزد.

    * گوجه فرنگی را به چهار قسمت برش بزنید و همراه اسفناج، به سایر مواد اضافه فرمایید.

    * روی آن‌ها کمی روغن زیتون و نمک و فلفل بریزید و خوب مواد را با هم مخلوط کنید.

    * در این زمان سیب زمینی‌ها هم باید پخته شده باشند. آن‌ها را آبکش نمایید و دوباره داخل قابلمه برگردانید.

    * روی سیب زمینی روغن زیتون و نمک و فلفل بریزید.

    * آن‌ها را بکوبید تا پوره یکدستی مهیا شود.

    * پوره سیب زمینی را روی مخلوط ماهی بریزید طوری که سطح آن‌ها را کاملاً بپوشاند.

    * ظرف را حدود 20 دقیقه داخل فر قرار دهید. زمانی که محتویات زیرین پخته شدند و سطح سیب زمینی‌ها ترد شد، ظرف را از فر خارج نمایید.

    * این غذا را داغ، همراه با مقداری سس گوجه فرنگی و نخود فرنگی و یا انواع سبزیجات پخته شده، سرو نمایید.

    نوش جان!

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.