آشنایی با روش تهیه‌ی هنکار بیندی (خان پسند)؛ غذای ترکیه‌ای

در حال نمایش 4 نوشته (از کل 4)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #74005
    zghasemi
    مشارکت کننده

    مواد اولیه:
    گوشت بدون استخوان یک کیلوگرم

    پیاز و گوجه فرنگی از هر کدام یک عدد

    روغن دو قاشق سوپ‌خوری

    رب گوجه‌فرنگی یک و نیم قاشق سوپ‌خوری

    آب دو و نیم پیمانه

    بادمجان یک کیلوگرم

    کره یک قاشق سوپ‌خوری

    آرد یک و نیم پیمانه

    شیر دو پیمانه

    آب‌لیمو، نمک و فلفل به میزان لازم

    فلفل کبابی شش عدد

    طرز تهیه:
    * پیاز را خرد کرده و با روغن تفت داده تا طلایی شود.

    * گوشت را خورشی خرد کرده و به پیاز اضافه و تفت دهید.

    * رب گوجه‌فرنگی، فلفل و آب را اضافه کرده و با حرارت ملایم اجازه دهید گوشت بپزد.

    * بادمجان را در فر یا روی اجاق کبابی کرده بعد از پوست کندن کمی آب‌لیمو به آن اضافه کنید تا سیاه نشود.

    * در ظرفی آرد را با کره تفت داده تا بوی خامی آن برود بعد شیر را ریخته و هم زده تا غلیظ شود.

    * بادمجان‌ها را ساطوری کرده و به سس سفید اضافه کرده نمک و فلفل بزنید.

    * مایه بادمجان را در ظرف مورد نظر کشیده و روی آن گوشت را ریخته و با گوجه‌فرنگی و فلفل کبابی تزئین نمایید.

    #98694
    madjd
    مدیرکل

    خوشمزه میشه؟

    #98695
    s.samadi
    مشارکت کننده

    به نظر من خیلی خوشمزه می شه شبیه بادمجان شکم پر خودمونه من که کاملا هوس کردم

    #98709
    farzaneh negahban
    مشارکت کننده

    بادمجان با سس سفید قیافش بیشتر شبیه به غذاهای هندیه

در حال نمایش 4 نوشته (از کل 4)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.