آشنایی با روش تهیه‌ی خورش گوشت و خرما

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #78562
    s.samadi
    مشارکت کننده


    این غذا را می‌توانید یا همراه با برنج و یا به صورت خوراک، همراه با نان، میل نمایید.


    مواد لازم:
    گوشت بره 400 گرم

    لیمو 1 عدد

    ماست 500 گرم

    روغن کنجد یک قاشق چای خوری

    سیب زمینی 1 عدد بزرگ

    لوبیا سبز 200 گرم

    خرما 150 گرم

    پیاز 1 عدد

    آب به مقدار لازم

    نمک و فلفل به مقدار لازم

    مواد لازم برای تهیه سالاد:
    فلفل قرمز 1 عدد

    خیار 1 عدد کوچک

    لیمو 1 عدد

    سس و نمک و فلفل به مقدار لازم

    گشنیز کمی

    روش تهیه:
    * پوست لیمو را با رنده ریز، رنده کنید و آب لیمو را نیز بگیرید.

    * گوشت بره را در پوست رنده شده و آب لیمو و ماست، به مدت 30 دقیقه بخوابانید.

    * در این مدت، سیب زمینی را کاملاً بشویید و بدون آن که پوست آن را بکنید، آن را به اندازه‌ی مکعب‌های دو سانتیمتری خرد نمایید.

    * روغن کنجد را گرم کنید و سیب زمینی را داخل آن سرخ نمایید تا طلایی رنگ شود.

    * خرماها را نصف کنید و هسته آن‌ها را بیرون بیاورید.

    * شاخه‌های انتهای لوبیای سبز را جدا کنید و آن‌ها را بدون این که دانه‌های آن را بیرون بیاورید و یا خرد نمایید، بشویید. سپس لوبیای سبز و خرما را کمی با سیب زمینی، تفت دهید. گوشت را نیز اضافه کنید. به میزان کافی آب بریزید. پیاز را به چهار قسمت برش بزنید و به سایر مواد اضافه نمایید. درب ظرف را ببندید تا آب بجوشد و گوشت روی حرارت ملایم بپزد.

    * فلفل قرمز و خیار را کاملاً خرد نمایید. پوست لیمو را رنده کنید و آب آن را نیز بگیرید. سپس طعم آن را با سس و انواع چاشنی‌ها، طبق ذائقه خود تنظیم نمایید.

    * بعد از پختن غذا، آن را با چند شاخه گشنیز تزئین نمایید و همراه با یک کاسه سالاد، سرو نمایید. این غذا را همراه با برنج و یا به صورت خوراک، همراه با نان، سرو نمایید.

    نوش جان

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.