آشنایی با روش تهیه کیک شکلاتی فندق

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #73730
    a.babazadeh
    مشارکت کننده

    برای تهیه این کیک خوشرنگ و خوشمزه از فندق تست شده استفاده کنید.
    مواد لازم برای 9 قطعه مکعبی شکل حدود 7 سانتی‌متری:
    شکلات تلخ: یک و نیم پیمانه
    کره: نصف پیمانه
    شکر: یک پیمانه
    فندق: یک و نیم پیمانه
    تخم‌مرغ: سه عدد
    وانیل: یک قاشق چای‌خوری
    آرد: یک چهارم پیمانه
    نمک: نصف قاشق چای‌خوری
    روش تهیه:
    • قفسه فر را در قسمت وسط قرار داده و فر را از قبل با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید.
    • درون کف و دیواره‌های یک قالب مربع شکل 23 سانتی‌متری را با کاغذ مخصوص شیرینی‌پزی بپوشانید و کنار بگذارید.
    • یک پیمانه از فندق تست شده را درون دستگاه غذاساز به صورت پودر درآورید.
    • باقیمانده فندق‌‌ها را به صورت درشت خرد کنید.
    • شکلات و کره را درون کاسه‌ای بر روی آبی که کم کم می‌جوشد ذوب کرده، سپس 5 دقیقه صبر کنید تا کمی خنک شود.
    • شکر را اضافه کرده و هم بزنید تا خوب حل شود.
    • تخم‌مرغ را به صورت هر بار یک عدد به مخلوط اضافه کرده و خوب آن‌ها را با مخلوط کنید.
    • وانیل را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید.
    • آرد، پودر فندق (یک پیمانه) و نمک را به مایه اضافه کرده و هم بزنید.
    • فندق‌های درشت خرد شده (یک پیمانه) رابه مایه فوق اضافه کنید.
    • مخلوط را درون قالب پخت ریخته و روی آن را با یک کفگیر صاف کرده و 35 دقیقه آن را حرارت دهید.
    • کیک را از فر خارج کرده و بگذارید در دمای محیط اتاق خنک شود.
    • کیک را با چاقو به قطعات حدود 7 سانتی‌متری برش داده و میل کنید.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.