آشنایی با روش تهیه کوکو لوبیا سبز

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #90820
    naderinejad
    مشارکت کننده

    مواد لازم برای کوکوی لوبیاسبز
    روغن یک فنجان
    تخم‌مرغ شش عدد
    نمک به مقدار لازم
    لوبیاسبز سه کاسه ماست‌خوری
    زعفران یک‌چهارم قاشق چای‌خوری
    فلفل دلمه‌ای نصف عدد

    با این مقدار مواد لازم به اندازه یک ماهیتابه بزرگ از «کوکو لوبیا سبز» خواهیم داشت.

    مواد لازم برای کوکو لوبیا سبز

    سه کاسه ماست‌خوری لوبیا سبز خردشده جمعاً نیم کیلو لوبیا سبز. یک‌چهارم قاشق چای‌خوری زعفران.
    زعفران
    6 عدد تخم‌مرغ. نمک به میزان کافی.
    شش عدد تخم مرغ نمک
    یک فنجان روغن حدود 100 گرم. نصف فلفل دلمه‌ای قرمز حدود 80 گرم.
    روغن فلفل دلمه

    طرز تهیه‌ی کوکوی لوبیا سبز
    سه کاسه ماست‌خوری لوبیا سبز را با کمی نمک و آب می‌پزیم تا آب آن کاملاً تبخیر شود.
    یک‌چهارم قاشق چای‌خوری زعفران را با کمی آب جوش دم می‌کنیم.
    لوبیا پخته، فلفل قرمز خردشده، شش عدد تخم‌مرغ، زعفران آب کرده و نمک را مخلوط می‌کنیم (ولی مواد را زیاد هم نمی‌زنیم) تا مایه کوکو آماده شود. اگر تخم‌مرغ‌ها زیاد هم بخورند، بعد از پخته شدن، تخم‌مرغ از مواد دیگر جدا می‌شود.
    کوکو را برش می‌دهیم و در ظرف را می‌گذاریم. بعد از کمی پخت، دوباره روی محل برش قبلی را برش می‌زنیم ولی در ظرف را نمی‌گذاریم تا لبه‌های برش خورده ی کوکو سرخ و برشته شود.
    کوکو را برگردانده، تا طرف دیگر آن نیز حدود 5 دقیقه سرخ شود. اکنون کوکو لوبیا سبز آماده پذیرایی می‌باشد. می‌توان آن را با برش‌هایی از خیار و پوست گوجه‌فرنگی که به شکل گل رز درآمده، تزئین کرد.

    کالری موجود در کوکو لوبیاسبز
    مقدار کالری موجود در کل این غذا 1500 کیلوکالری می‌باشد.
    مقدار کالری موجود در یک تکه کوکو (یک‌چهارم آن) 375 کیلوکالری می‌باشد.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.