آشنایی با روش تهیه کمپوت گرم انواع توت و آویشن

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #77195
    zghasemi
    مشارکت کننده

    کمپوت انواع توت و آویشن را می‌توانید به صورت گرم بر روی انواع بستنی بخصوص وانیلی ریخته و میل کنید.
    مواد لازم برای 6 نفر:

    کره: یک قاشق سوپ‌خوری

    شاتوت: یک و نیم پیمانه

    بلوبری: یک و نیم پیمانه

    شکر: یک چهارم پیمانه

    آب لیموی تازه: حدود یک قاشق سوپ‌خوری

    برگ آویشن تازه: 2 قاشق سوپ‌خوری

    تمشک: یک پیمانه

    طرز تهیه:

    • کره را درون تابه‌ای روی حرارت متوسط ذوب کنید.

    • شاتوت، بلوبری، یک چهارم پیمانه شکر و یک قاشق سوپ‌خوری آب لیمو را به ظرف اضافه کرده و آن‌ها را حدود 4 دقیقه یا تا زمانی که آب آن‌ها جاری شود حرارت دهید.

    • آویشن و تمشک را به ظرف اضافه کنید.

    • کمپوت را بچشید و در صورت لزوم شکر و آب لیموی بیشتری به آن اضافه کنید .( مقدار اضافه کردن شکر به شیرینی توت‌ها بستگی دارد).

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.