آشنایی با روش تهیه خورش مرغ؛ مخصوص سرماخوردگی

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #83726
    v.fatoorechi
    مشارکت کننده

    سه ماده غذایی اصلی موجود در این سوپ، سیب سبز ترش، هویج و گوشت مرغ است که داروی موثری برای سرماخوردگی هستند.

    مواد لازم برای 6 نفر:

    روغن زیتون: 5 قاشق چای‌خوری

    قسمت‌های لطیف گوشت مرغ: نیم کیلوگرم،‌به قطعات کوچک تقسیم شود.

    پیاز بزرگ: یک عدد، خرد شود.

    هویج متوسط: پوست کنده و خرد شود.

    رزماری خرد شده تازه: 2 قاشق چای‌خوری یا نصف قاشق چای‌خوری خشک آن

    نمک: نصف قاشق چای‌خوری

    فلفل: یک‌ چهارم قاشق چای‌خوری

    آب مرغ: 4 پیمانه

    سیب سبز ترش: 2 عدد، پوست آن کنده و خرد شود.

    سرکه سیب: 2 قاشق چای‌خوری

    طرز تهیه:

    • درون قابلمه‌ای، 2 قاشق چای‌خوری روغن را گرم کنید، مرغ را به آن اضافه کرده و 5- 3 دقیقه آن را تفت دهید.

    • مرغ را درون بشقاب بریزید.

    • 3 قاشق روغن باقی‌مانده را به ظرف اضافه کرده و پیاز، رزماری، نمک، فلفل و هویج را درون آن تفت داده و حدود 5- 3 دقیقه آن‌ها را بپزید تا نرم شوند.

    • آب مرغ و سیب‌ها را به ظرف اضافه کرده و حدود 10 – 8 دقیقه آن‌ها را روی حرارت کم بپزید تا سیب‌ها نرم شوند.

    • مرغ‌ها را به درون ظرف برگردانده و سرکه را به آن اضافه کنید.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.