-
نویسندهنوشتهها
-
۲۵ خرداد، ۱۳۹۳ در ۰۸:۵۷ #83737v.fatoorechiمشارکت کننده
برای درستکردن خوراک سبزیجات، انواع و اقسام روشها وجود دارد ولی ویژگی اصلی و مهم این خوراک، طعم و عطری است که بهخاطر اضافهکردن زیره و تخم گشنیز پیدا میکند.
این خوراک در اصل مراکشی است و باتوجه به آنکه بسیار پرخاصیت و سالم است، خوردن آن به افرادی که به فکر سلامتیشان هستند، توصیه میشود.
مواد لازم برای 4 نفر:
– روغن زیتون؛ نصف پیمانه
– پیاز؛ 2 عدد (هرکدام به 8 قسمت تقسیم شود)
– سیر؛ 3 حبه (له شود)
– پودر زیره؛ 2 قاشق چایخوری
– پودر تخم گشنیز؛ 2 قاشق چایخوری
– فلفل قرمز؛ کمی
– هویچ؛ 3 عدد (حلقه حلقه خرد شود)
– کدو سبز؛ یک عدد (حلقه حلقه خرد شود)
– سیبزمینی؛ 500 گرم (به قطعات متوسط خرد شود)
– آب 2 عدد لیموترش بزرگ یا چند عدد لیموترش کوچک
– آب مرغ؛ یک و یکچهارم پیمانه
– گشنیز خردشده؛ 2 قاشق سوپخوری
– نمک و فلفل سیاه به مقدار لازمروش تهیه:
1 – روغن زیتون را داخل قابلمهای بریزید و روی شعله متوسط اجاقگاز قرار دهید تا داغ شود، سپس پیاز را در روغن تفت دهید و پس از گذشت 3 دقیقه، سیر را هم اضافه کنید و یک دقیقه دیگر حرارت دهید.
2 – سبزیجات خردشده را به پیاز و سیرداغ اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا این سبزیجات هم کمی بپزند؛ سپس آب لیموترش و آب مرغ را افزوده و با نمک و فلفل سیاه و قرمز مزهدار کنید.در ظرف را بگذارید و سپس آن شعله متوسط را روی اجاقگاز بگذارید تا کمکم سبزیجات بپزند. برای این منظور معمولا نیمساعت زمان لازم است.
3 – پس از اطمینان از پخت سبزیجات، در ظرف را بردارید و گشنیز خردشده را در قابلمه بریزید و مواد را خوب باهم مخلوط کرده و یک دقیقه دیگر حرارت دهید.
ارزش غذایی در هر پرس:
انرژی:338 کیلو کالری، پروتیین: 5 گرم، کربورهیدرات: 29 گرم، قند : 8گرم، چربی: 23 گرم،چربی اشباع شده: 2 گرم.
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.