آشنایی با روش تهیه جوجه کباب با سالاد گوجه‌فرنگی

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #73790
    a.babazadeh
    مشارکت کننده

    در کنار این غذا می‌توانید از بلال به عنوان مخلفات استفاده کنید.
    زمان آماده‌سازی:‌20 دقیقه
    مواد لازم برای 4 نفر:
    سینه مرغ بدون پوست و استخوان: 700 گرم، به قطعات 5 سانتی‌متری تقسیم شود.
    سیر: 2 حبه، کاملا ریز شود.
    پودر آویشن: نصف قاشق غذاخوری
    روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
    نمک و فلفل: به اندازه لازم
    بلال درسته: 4 عدد
    گوجه گیلاسی:‌ نیم کیلو، هر کدام به دو نیم تقسیم شود.
    پیازچه: 4 عدد، خرد شود.
    پوست رنده شده پرتقال: یک قاشق چای‌خوری
    سیخ چوبی 15 سانتی‌متری: 8 عدد، در آب خیس شود.
    طرز تهیه:
    • کباب‌پز را روی شعله متوسط – زیاد قرار دهید.
    • درون کاسه‌ای، مرغ، سیر، آویشن، یک قاشق غذاخوری روغن زیتون و نصف قاشق چای‌خوری نمک و به همان اندازه فلفل را با هم مخلوط کرده و خوب هم بزنید.
    • جوجه‌ها را به سیخ بکشید.
    • جوجه‌ها و بلال‌ها را همزمان روی کباب‌پز قرار داده و هر چند وقت یکبار آن‌ها را بچرخانید. این کار حدود 7 تا 10 دقیقه زمان لازم دارد.
    • برای سالاد: درون کاسه‌ای ‌گوجه‌فرنگی، پیازچه، پوست رنده شده پرتقال، باقی‌مانده روغن زیتون، سه چهارم قاشق چای‌خوری نمک و یک چهارم قاشق چای‌خوری فلفل را با هم مخلوط کنید.
    • جوجه و ذرت را با سالاد گوجه فرنگی میل کنید.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.