مواد لازم
سیب زمینی 4 عدد
روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
پوست لیموی رنده شده 2 قاشق چای خوری
آب لیموی تازه 2 قاشق غذاخوری
پنیر فتا 100 گرم
برگ پونه خرد شده 2 قاشق غذاخوری
ران مرغ کامل 4 عدد
گوجه فرنگی تزئینی کوچک 250 گرم
زیتون بدون هسته سه چهارم پیمانه
برگ پونه تازه برای تزئین
روش تهیه
* دمای فر را روی 220 درجه سانتیگراد تنظیم نمایید.
* پوست سیب زمینیها را بکنید و آنها را به لایههایی با ضخامت 0.5 سانتیمتر برش بزنید. سپس آنها را در یک لایه، ته ظرفی که برای پخت در نظر گرفتهاید، بچینید. روی آنها روغن و کمی نمک و فلفل بریزید.
* پوست لیموی رنده شده را با آب لیمو و پنیر فتا و پونه خرد شده مخلوط نمایید.
* ران مرغ را به دو قسمت خرد کنید. هشت تکه مرغ را کاملاً به مخلوط پوست لیمو و پنیر، آغشته نمایید و آنها را روی سیب زمینیها بچینید. ظرف را داخل فر قرار دهید.
* بعد از نیم ساعت ظرف حاوی مرغ را از فر خارج نمایید. زیتون و گوجه فرنگیها را اطراف مرغها بچینید. روی آنها کمی فلفل بپاشید و داخل فر قرار دهید.
* زمانی که مرغها کاملاً پخته و آماده شدند میتوانید آن را از فر خارج نمایید. با چند برگ پونه روی آنها را تزئین نمایید و میهمانی خود را با یک غذای عالی میزبانی کنید.
نوش جان