آشنایی با خواص پودر کاری

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #78610
    neda.mousavi
    مشارکت کننده

    پودر کاری مخلوطی از زردچوبه، دارچین، فلفل سیاه، هل، زیره، برگ گشنیز، فلفل شیرین، رازیانه، شبدر و پودر چیلی است که در آشپزی هندی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

    *کاری با افسردگی مقابله می کند.

    *کورکومین موجود در آن، سرشار از آنتی‌اکسیدان و دارای خاصیت ضدالتهابی است و باعث کاهش التهاب مفاصل می‌شود.

    *کورکومین، ژن‌های مسبب سرطان سینه در زنان را غیرفعال می‌‌کند.

    *روند سرطان کولون، رکتال و پروستات را کند می‌کند و مصرف منظم آن برای درمان سرطان پانکراس موثر است.

    *حافظه را تقویت می‌کند.

    *چین و چروک را کاهش می‌دهد و روند پیری را کند می‌کند.

    *از پودر کاری برای درمان سوختگی پوست و بریدگی استفاده می‌شود وبه طور طبیعی و موثر علایم آرتریت را درمان می‌کند.

    *از بروز آلزایمر پیشگیری می‌کند.

    *در کاهش وزن موثر است.

    *درد دندان را التیام می‌بخشد.

    *سیستم گوارشی را پاک سازی می‌کند.

    * بی‌خوابی و اضطراب را برطرف می‌کند.

    سیده ندا موسوی، دانشجوی دکترای تخصصی علوم تغذیه

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.