-
نویسندهنوشتهها
-
۴ اردیبهشت، ۱۳۹۱ در ۰۶:۵۶ #72844m.abolfathiمشارکت کننده
انجیر میوهای است که هر دو حالت خشک و تازه آن مفید و مغذی است. با وجود این که انجیر خشک در تمام طول سال در دسترس است، اما خیلیها معتقدند جای طعم خوش و منحصربهفرد انجیر تازه را نمیگیرد.
انجیر در طب سنتی
* انجیر از نظر طب قدیم ایران، گرم و تر است.
* تعرق بدن و ادرار را زیاد میکند.
* حرارت بدن را کاهش میدهد و میوهای چاقکننده است.
* جوشانده انجیر خشک درمانکننده التهاب مجاری دستگاه تنفسی، کلیه، ذاتالریه، سرخک، مخملک و آبله میباشد.
* جوشانده غلیظ انجیر خشک برای رفع سرماخوردگی بسیار مفید است و غرغره کردن آن گلودرد را برطرف میکند.
* انجیر برای درمان سوءهاضمه مفید است.
* یکی از داروهای بسیار موثر برای درمان آرتروز و درد مفاصل، مخلوط شیر بز و انجیر سیاه میباشد. این مخلوط سموم مختلف را از بدن خارج کرده و درد را از بین میبرد.
* انجیر برای آنهایی که قند خونشان پایین میآید و یک دفعه احساس ضعف میکنند مناسب است، زیرا قند آن به سرعت در روده کوچک جذب میشود.
* اگر در اثر کهولت سن با کاهش تمایلات جنسی مواجه شده باشید خوردن انجیر در این مورد هم به کمک شما میآید.
* انجیر برای بهبود مشکلاتی نظیر تب، گوش درد و ورم چرکی کاربرد دارد و برای کمک به کبد هم عالی است.
* انجیر موجب از بین رفتن بوی بد دهان نیز میشود.
* مخلوط انجیر با عسل در تسکین زخم معده بسیار مفید است.
انجیر، ضد سرطان است
انجیر تازه منبع غنی بتاکاروتن و ویتامین ث است. این دو آنتی اکسیدان در پیشگیری از ابتلا به سرطان نقش مهمی را ایفا میکنند. انجیر همچنین حاوی طیف گستردهای از دیگر ویتامینها نیز است.کمخونها انجیر بخورند
انجیر حاوی مقادیر زیادی آهن و ویتامین C است؛ مخلوطی از این دو مادهی مغذی، آن را به یک میوهی فوقالعاده برای کمخونها مخصوصا افراد مبتلا به کمخونی فقرآهن تبدیل کرده است. -
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.