آشنایی با بیماری سرطان

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #82722
    ezamani
    مشارکت کننده

    [align=justify]سرطان بیماری است که از تکثیر غیر طبیعی سلول های بدن شروع می شود. سلول های بدن در طی یک روند تنظیم یافته از بین میروند و سلول های جدید جای آنها را می‌گیرند گاهی اوقات این روند طبیعی از تنظیم خارج شده و سلول های فرسوده از بین نمی روند و تشکیل توده ای را می‌نمایند که می‌توانند تبدیل به تومور بدخیم یا سرطان شوند.
    در ایجاد سرطان عوامل وراثتی (ژنتیک) و محیطی نقش اصلی را ایفا می‌کنند.
    طبق بررسی‌های انجام شده نوشیدن مایعات داغ، خطر مبتلا شدن به برخی سرطان‌های دستگاه گوارش نظیر حنجره، مری و معده را به شدت افزایش می‌دهد. توصیه می‌شود قبل از مصرف مایعات داغ چند دقیقه صبر کنید تا از دمای آن کاسته شود.
    بین چاقی و سرطان‌های مثل روده بزرگ، لوزالمعده، تیروئید، پستان، کلیه، مری و برخی دیگر از سرطان‌ها ارتباط وجود دارد.
    مصرف بیش از حد گوشت قرمز و فرآورده‌های آن، احتمال ابتلا به انواع سرطان از جمله سرطان‌های روده بزرگ، لوزالمعده، کلیه، پستان، پروستات را افزایش می‌دهد. توصیه می‌شود که میزان مصرف گوشت قرمز بیش از ۸۵گرم نباشد و در رژیم غذای بیشتر از گوشت ماهی، پرندگان و گیاه سویا استفاده شود.
    مواد نگهدارنده‌ای مثل نیترات و نیتریت بیشتر که در فرآورده‌های همچون سوسیس و کالباس استفاده می‌شود، استعمال دخانیات و مصرف الکل، غذاهای کبابی و دودی از دیگر علل ابتلا به بیماری سرطان می باشند.[/align]

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.