آشنايي با فرآورده هاي سويا

در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #75752
    Zohre Azimi
    مشارکت کننده

    Tofu توفو Tofu: بوسيله دلمه شده شيره داغ سويا تهيه مي گردد. كه ميزان چربي اشباع كمي دارد بدون كلسترول است چون ماده اي گياهي است. چندين شكل از Tofuوجود دارد كه درميزان پروتئين وچربي متفاوت هستند. اين دانه سويا عالي است چون طعم چاشني ها و مواد ديگر را در خودش يا غذاي سرخ كرده جذب مي كند.

    Soy proteinپروتئين سويا: دانه بازيافت شده سويا است و به ميزان زيادي در صنايع غذايي بكار گرفته مي شود و به راحتي در دسترس مصرف كننده قرارمي گيرد. اين محصول منبع مغذي پروتئين است ، مقدار چربي آن كم است و كلسترول ندارد . پودر پروتئين مي تواند در نوشيدنيها مثل نوشيدنيهاي ملايم و در پخت غذا و سرخ كردن استفاده شود. آنها همچنين محتواي ايزو فلاون است كه براي كاهش بيماريها مفيد است.

    Soymilk شير سويا: مي تواند به افزودن ميزان زيادي سويا به رژيم غذايي شما كمك كند. اين نوشيدني فرح بخش منبع مواد غذايي است ، چون به ميزان كمي چربي اشباع دارد ،بدون كلسترول است ،محتوي پروتئين و مقداري مواد معدني مثل آهن و منيزيم مي باشد. براي كساني كه مي خواهند ميزان وابستگي خود را به فرآورده هاي دامي كاهش دهند توصيه مي شود.
    شير سويا مي تواند مثل شير معمولي استفاده شود. مي توانيد از يك ليوان شير سويا با چاشني يا بدون چاشني لذت ببريد يا بر روي حبوبات سرد شده صبحانه بريزيد . ونيز مي توانيد براي تهيه سس ها و سوپهاي خامه بدون كلسترول از آن استفاده كرد. پخت به همراه شير سويا نيز روش ديگري است . در تهيه كيك ها نان و كلوچه ها يتان از شير سويا بجاي شير معمولي استفاده كنيد.

    Texturized soy protein سوياي بافت دار شده: طوري طراحي شده است كه شكل و جنس گوشت قليه شده را ايجاد مي كند.تمامي فوايد دانه هاي سويايي را دارد و داراي چربي كمي است.اين محصول بصورت خشك فروخته مي شود و قبل از مصرف دوباره هيدروژنه شده است. درهر فنجان اين محصول 20گرم پروتئين وجود دارد منبع خوبي از فيبر گياهي است.

    Soybean oil روغن سويا: در انواع مارگارين ها ، كره هاي گياهي ،مايونز، سس هاي سالاد، غذاهاي فريز شده،موادپخته شده و مشتقات فرآورده هاي گوشتي اشتفاده مي شودبا داشتن چربي اشباع كم و ويتامين E فراوان،اين روغن زمانيكه به اندازه كافي (متوسط) استفاده شود منبع طلائي مواد معدني خواهد بود .

    Tempeh تمپه: كيك سويايي است كه با دانه هاي سويايي مخصوصي تهيه مي شود و اغلب بعنوان جايگزين گوشت استفاده مي شود. منبع سرشار پروتئين است و چربي اشباع كمي دارد ديگر فايده اين ماده اينست كه منبع فيبر رژيمي است.

    Say Flour آرد سويا: در انواع كم چربي و پر چربي تهيه مي شود و مي تواند جايگزيني براي آرد گندم در تهيه نان باشدمثل اغلب فرآورده هاي سويا منبع غني از پروتئين و آهن مي باشد.

    Miso ميسو: خمير سويا است و بعنوان چاشني در سوپ وخورش بكار گرفته مي شود.

    #99397
    s.samadi
    مشارکت کننده

    خوب متاسفانه محصولات سویا غیر از شیر سویا و ندرتا توفو در کشور ما خیلی ناخته شده نیستند به علاوه شیر سویا هم گاها کمیاب یا نایاب میشه

در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.