-
نویسندهنوشتهها
-
۲۱ آبان، ۱۳۹۱ در ۰۳:۳۶ #74604ناشناسمیهمان
.
سبزیجات لازم برای تهیه قورمه سبزی (برای 5 نفر):
تره (250 گرم پاک شده)
جعفری (400 گرم پاک شده )
شنبلیله (250 گرم پاک شده)
اسفناج (75 گرم پاک شده)(بدلخواه میتواند در لیست اضافه یا حذف شود )
گشنیز (250 گرم پاک شده) (بدلخواه میتواند در لیست اضافه یا حذف شود )
**********************************************************
سبزیجات لازم برای تهیه سبزی پلو یا کوکو سبزی یا آش های مختلف (برای 5 نفر):تره (200 گرم پاک شده)
جعفری (150 گرم پاک شده )
شوید (75 گرم پاک شده )
گشنیز (75 گرم پاک شده)
شنبلیله (25 گرم پاک شده)
سیر پلویی (50 گرم پاک شده) (بدلخواه میتواند در لیست اضافه یا حذف شود )
**********************************************************
سبزیجات لازم برای تهیه آش رشته (برای 5 نفر):
تره (250 گرم پاک شده)
جعفری (250 گرم پاک شده)
اسفناج یا برگ چغندر (300 گرم پاک شده)
**********************************************************
سبزیجات لازم برای تهیه کوفته برنجی (برای 5 نفر):تره (100 گرم پاک شده)
جعفری (150 گرم پاک شده )
ترخون (50 گرم پاک شده ) (یا 25 گرم خشک شده)
مرزه(50 گرم پاک شده) (یا 25 گرم خشک شده)
**********************************************************
سبزیجات لازم برای تهیه آش شلقمکار (برای 5 نفر):تره (250 گرم پاک شده)
جعفری (300 گرم پاک شده)
ترخون (50 گرم پاک شده ) (یا 25 گرم خشک شده)
مرزه (50 گرم پاک شده) (یا 25 گرم خشک شده)
**********************************************************
سبزیجات لازم برای تهیه برانی یا نرگسی یا خورشت اسفناج آلو (برای 5 نفر):برگ اسفناج (یک کیلو پاک شده)
**********************************************************
سبزیجات لازم برای تهیه خورشت نعناع جعفری (برای 5 نفر):
جعفری (400 گرم پاک شده)
نعناع (100 گرم پاک شده)
**********************************************************
سبزیجات لازم برای تهیه خورشت کرفس (برای 5 نفر):جعفری (300 گرم پاک شده)
نعناع (75 گرم پاک شده)
کرفس (دو شاخه متوسط)
**********************************************************
سبزیجات لازم برای تهیه آبگوشت بز باش (برای 5 نفر):جعفری (300 گرم پاک شده)
تره (200 گرم پاک شده)
شنبلیله (50 گرم پاک شده)۲۱ آبان، ۱۳۹۱ در ۰۹:۴۰ #98768zghasemiمشارکت کنندهچه کار جالبی کردین خانم لطفی چون اکثر افراد از نسبت صحیح بین سبزی های مختلف اطلاعی ندارن که در طعم غذاشون تاثیر گذاره
۲۶ آبان، ۱۳۹۱ در ۱۱:۳۰ #98781mary karbalayeeمشارکت کنندهیک سوال
آیا این میزان سبزی برای طبخ غذا بطور تازه در نظر گرفته شده؟ (چون بعضی وقتها من مجبورم از سبزی خشک در آشپزی استفاده کنم)۲۹ آبان، ۱۳۹۱ در ۰۸:۵۰ #98792ناشناسمیهمان.
:angel:سلام
در مورد “میزان مناسب سبزیجات در انواع غذاها” همه اندازه های ذکر شده برای “سبزی
تازه و پاک شده” می باشد و اگر “سبزی خشک” استفاده شود باید به میزان خیلی کمی
به غذا اضافه گردد.
_____________________________________________________________________
موفق باشید.
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.