برای سفره های افطار ماه رمضان تان آش آبغوره درست کنید
مواد لازم برای آش آبغوره :
بلغور پخته گندم : یک لیوان
برنج : نصف لیوان
بال و گردن مرغ : 200 گرم
لوبیا سفید : نصف لیوان
نخود : نصف لیوان
عدس : یک سوم لیوان
سبزی آش : شامل تره، جعفری، گشنیز، شوید و اسفناج : 500 گرم
نعنا داغ و پیاز داغ : از هر کدام پنج قاشق غذاخوری
آبغوره : یک لیوان
نمک و فلفل و زردچوبه : به میزان لازم
طرز تهیه آش آبغوره :
ابتدا حبوبات را از شب قبل خیس و آب آنها را چند بار عوض کنید و بعد بپزید.
مرغ را هم پخته و از استخوان جدا کنید و همه مواد را درون قابلمه بریزید و با آب مرغ بپزید.
نیمی از پیاز داغ را به همراه سبزی خرد شده و نمک و فلفل و زردچوبه به مواد آش اضافه کنید و بگذارید کاملا پخته شده و آش جا بیفتد و به غلظت کافی برسد.
در انتها آبغوره را افزوده و بعد در ظرف مناسب بکشید و روی آش را با نعنا داغ و کمی پیاز داغ تزئین کنید.