«آش آب غوره»
مواد لازم:
برنج 1 لیوان، روغن مایع 2 قاشق غذاخوری، رب گوجه فرنگی 4 قاشق غذاخوری، تره و جعفری از هر کدام نیم کیلو، لوبیا قرمز و لوبیا چشم بلبلی از هر دو 1 لیوان، غوره یا آب غوره به مقدار نیاز، نعناع خشک 3 قاشق غذاخوری، نمک و فلفل به مقدار لازم.
طرز تهیه:
پس از اینکه سبزی را تمیز کردیم، شسته و خرد می کنیم. لوبیاها را که از قبل خیس کرده ایم، نیم پز می کنیم. سپس برنج و نمک و سبزی و روغن را به لوبیا اضافه می کنیم تا خوب پخته شود. بعد غوره یا آب غوره و رب گوجه فرنگی را به مواد اضافه می کنیم تا چند دقیقه بجوشد. وقتی آش آماده شد، نعناع خشک را داخل آش می ریزیم و بعد از ده دقیقه آش آب غوره آماده است.