آخ جون …بستنی

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #66552
    Z.Ebadi
    مشارکت کننده

    اگر مواد اوليه بستني سالم باشد و از رنگ‌هاي غيرمجاز براي تهيه آن استفاده نشده باشد، يك ميان وعده مفيد و داراي ارزش غذايي بالا محسوب مي شود. يك بستني سالم نه تنها قسمتي از انرژي و پروتئين موردنياز روزانه بدن را برطرف مي‌كند بلكه ويتامين‌هاي ضروري و مفيد را نيز به بدن مي‌رساند. در عين حال، اگر بستني بدون افزودني‌هاي غيرمجاز رنگي و از نوع پاستوريزه باشد به دليل آنکه حاوي مواد لبني است، تامين کننده کلسيم بدن نيز خواهد بود. به همين دليل توصيه مي شود بستني در رژيم غذايي روزانه کودکان به ويژه گروهي که به اندازه کافي شير نمي خورند، قرار گيرد.البته به افراد چاق يا كساني كه زمينه چاقي دارند، توصيه مي شود در مصرف بستني احتياط كنند. در عين حال، بستني‌هايي كه از خارج وارد مي‌شوند، ممكن است تاريخ مصرفشان گذشته باشد. در مورد استاندارد بودن مواد اوليه اين محصولات هم نمي‌شود صددرصد اطمينان داشت.در مورد بستني هاي جديد که چند سالي است در بين جوانان و نوجوانان رواج پيدا کرده است و به اصطلاح اسکوپي به فروش مي رسد هم بايد گفت که اين بستني ها به دليل حجم زياد و کالري بالا خطر اضافه وزن و چاقي را به شدت افزايش مي دهند و به همين دليل بايد در مصرف آن ها اعتدال را رعايت کرد. حتي بسياري از اين بستني ها افزودني هايي مانند خامه و شکلات دارند که موجب پرکالري تر شدن بستني مي شوند. بنابراين مي توان نتيجه گرفت که بستني‌‌هاي پاستوريزه کارخانه اي، مطمئن‌تر و سالم‌تر هستند
    منبع : salamatiran

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.