برخی قنادیها و آجیل فروشیها برای افزایش زمان ماندگاری و مشتری پسندی، سطح آجیل را با واکس، براق و با رنگهای غیرمجاز پوشش میدهند که مصرف طولانی مدت این نوع محصولات میتواند به دو عضو سم زدای بدن یعنی کبد و کلیه آسیب رساند و موجب بروز حساسیتهای شدید شود. این را هم بدانید برخی افراد سودجو انواعی از آجیل را که به دلیل بار میکروبی بالای آفلاتوکسین اجازه صادرات ندارد با انواع آجیل درجه یک مخلوط و به صورت درهم با قیمتهای نجومی عرضه میکنند. در نتیجه اگر برای سلامت خود و مهمانانتان ارزش قائل هستید از خرید آجیلهای مخلوط برشته شده، واکس خورده، مغز شده، پرنمک و محصولات رنگ شده و وارداتی اجتناب کنید.
سیده ندا موسوی، دانشجوی دکترای تخصصی علوم تغذیه