آبگوشت قنبید میل دارید؟

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #70656
    کاربر عادی
    مشارکت کننده

    این آبگوشت یکی از غذاهای محلی شهر قم می باشد. طعم فوق العاده ای دارد، توصیه می کنم با طبخ آن، خانواده ی تان را شگفت زده کنید.

    مواد لازم برای 4 تا 6 نفر:

    پیاز 1 عدد
    زردچوبه و ادویه ی کاری به میزان لازم
    رب گوجه فرنگی 2 قاشق سوپ خوری
    لوبیا سفید 200 گرم
    گندم پوست کنده 100 گرم
    گوشت گوسفندی 500 گرم
    کلم قمری درشت(قنبید) 2 عدد
    نمک به میزان لازم
    پودر لیمو عمانی 1 قاشق سوپ خوری

    روش تهیه:
    پیاز را خرد کنید و کمی در روغن تفت دهید. آن گاه ادویه را همراه با رب گوجه فرنگی به آن بیفزایید و کمی هم بزنید.
    بعد لوبیا سفید و گندم را که حدود 12 ساعت خیسانده اید، اضافه کنید.
    سپس گوشت را بیفزایید.
    حالا کلم قمری ها را پوست بگیرید و چند قاچ کنید و به مواد فوق اضافه نمایید.
    در پایان، آب به قابلمه اضافه کنید تا جایی که روی تمام مواد را بگیرد.
    اکنون شعله را ملایم کنید تا حبوبات، گوشت و کلم قمری بپزند.
    سپس نمک آبگوشت را اندازه نمایید و پودر لیمو عمانی را بیفزایید.
    تمام مواد که پخت و لیمو عمانی هم به مزه ی آبگوشت پیوست، آن را نوش جان فرمایید.

    منبع:www.tebyan.com

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.