در تابستان و با افزايش گرما، مصرف آبميوه هم بالا ميرود. اين نوشيدني دوستداشتي يکي از ضروريتهاي زندگي سالم است اما به همان اندازه که ميتواند خوب و مفيد باشد، ضرر هم ميتواند داشته باشد…
در مصرف آبميوه ميتوانيد با اين نكتهها، از بخش مفيد آن بيشتر بهره ببريد.
بهترين انتخاب: آب سبزيجات
نوشيدن آب سبزيجات، بهترين راه براي اضافهکردن مواد غذايي گياه پايه به رژيم غذايي است. ليکوپني که در آب گوجه است، يکي از عوامل موثر در جلوگيري از سرطان پروستات است. آب لبو هم ميتواند خطر افزايش فشارخون را کم کند. اصولا استفاده از آب گياهان ميتواند گرسنگي را کنترل کند. نکته مهم اين است که آب سبزيجات ضرر خيلي زيادي هم ندارند. شکر آنها بسيار کم است و کالري کمتري از آبميوهها دارد. البته سديم آنها زياد است که براي جلوگيري از خطر احتمالي آن، ميتوان نمونههاي کمنمکش را مصرف کنيد.
بدترين گزينه: کوکتلهاي آبميوه
از کوکتلهاي ميوه، ماءالشعيرهاي ميوهاي و نوشيدنيهاي ميوهاي ديگر دوري کنيد. اين نوشيدنيها، ميزان کمي ميوه واقعي دارند. محتويات آنها بيشتر آب و شکر است. اين نوشيدنيها در واقع مثل نوشابه هستند؛ شکر و کالري زيادي دارند و عموما از ارزش غذايي کمي برخورد هستند. تحقيقات نشان ميدهد نوشيدنيهاي ميوهاي، کودکان را در معرض خطر چاقي و مشکلات بهداشتي ديگر قرار ميدهد. محققان مصرف آب را بهتر از اين نوشيدنيهاي ميوهاي ميدانند.