بهترین میان وعده برای دانشآموزان آب هویج است كه موجب افزایش تمركز آنها میشود.
قند خون دانشآموزان در دوران كنكور ممكن است نوسان پیدا كند. افت قندخون موجب سردرد میشود و دانشآموزان برای كاهش افت قندخون به مصرف شكلات و تافی رو میآورند كه میتواند موجب چاقی آنها شود.
دانشآموزان در دوران كنكور برای پیشگیری از افت قند خون میتوانند از میوههای خشك مانند انجیر و خرما استفاده كنند.
دانشآموزان كنكوری مصرف منابع امگا3 را فراموش نكنند؛ موادغذایی مانند ماهی، گردو، كنجد سرشار از منابع غذایی امگا3 است.
دانشآموزان به دلیل اینكه در طی روز پشت میز مینشینند، احتمال بروز یبوست در آنها زیاد است و مصرف زیاد میوهها را نباید فراموش كنند.
بهترین میانوعده برای دانشآموزان آب هویج است كه موجب افزایش تمركز دانش آموزان میشود و مصرف انواع مركبات و میوههایی مانند موز كه سرشار از سروتونین است موجب آرامش آنها میشود.