نتايج يك تحقيق جديد نشان داده است كه نوشيدن آب ذغال اخته، فشار خون را پايين ميآورد.
اين يافته حاصل تحقيقات روگر كوردر پروفسور دانشگاه كوئين ماري در لندن است و در مجله شيمي كشاورزي و تغذيه به چاپ رسيده است.
كوردر درباره مطالعات خود تاكيد كرد: ذغال اخته گزينه خوبي براي كاهش فشار خون بوده و فاقد الكل است. به همين علت براي سلامتي مفيد است.
وي تصريح كرد: ما در اين تحقيقات مادهاي موسوم به اوليگومريك پروسيانيدين را شناسايي كردهايم كه تركيب خاص موجود در ذغال اخته است و ميتواند سلامت عروق خوني را بهبود بخشد و در عين حال از سفت شدن و انقباض رگهاي خوني كه عامل اصلي افزايش فشار خون است، جلوگيري ميكند.