آب انگور؛ منبع غنی آنتی‌اکسیدان

در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #85535
    Shafiei
    مشارکت کننده

    آب انگور قرمز دارای مقدار زیادی آنتی‌اکسیدان موسوم به پلی فنول است.
    بررسی‌های جدید در دانشگاه گلاسگو اسکاتلند نشان داده است آب انگور به‌ خصوص از نوع قرمز آن مقدار بسیار زیادتری از یک آنتی اکسیدان موسوم به پلی فنول را به نسبت میوه‌های دیگر داراست.
    آنتی اکسیدان‌ها ترکیباتی هستند که در میوه‌ها و سبزی‌ها یافت می‌شوند و نقش محافظتی را از بدن انسان در برابر آسیب‌های رادیکال‌های آزاد بازی می‌کنند.
    رادیکال‌های آزاد ترکیبات سمی در بدن انسان هستند که با بعضی از بیماری‌ها مانند سرطان و دیابت مرتبط هستند.
    آب انگور قرمز شامل بیشترین پلی فنول است و به دنبال آن آب سیب و آب قره قاط ( نوعی میوه از خانواده‌ی توت) قرار دارند. این در حالی است که آب پرتقال در انتهای این لیست قرار می‌گیرد.

    #101613
    asalemajid.ir
    مشارکت کننده

    آب انگوری که می دونی چجوری درست شده نه مال کارخونه ها که شاید 10 درصدش هم آب انگور نباشه.

در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.