نتایج یك مطالعه نشان داده است «آنتوسیانین» موجود در آب آلبالو به كاهش عوامل خطر بیماریهای قلبی عروقی در بیماران مبتلا به دیابت نوع دوم كمك می كند.
این مطالعه جهت بررسی تاثیر مصرف آب آلبالو به عنوان یك منبع غنی از آنتوسیانین ها بر سطح چربی ها و فشار خون در بیماران مبتلا به دیابت نوع دوم توسط گروهی از متخصصان دانشگاه میشیگان انجام شده است.
به گفته پزشكان، خطر بیماریهای قلبی عروقی در مبتلایان به دیابت بالا است از این رو دستیابی به سطوح مناسب چربی های خون در این بیماران از اهمیت خاصی برخوردار است. تغذیه و از جمله مصرف آنتوسیانین ها، نقش مهمی در كاهش خطر بیماریهای قلبی و فشار خون دارد.
در این مطالعه ۱۶ زن مبتلا به دیابت نوع دوم مورد بررسی قرار گرفتند. در طول دوره این مطالعه شركت كنندگان به مدت شش هفته آب آلبالو مصرف كردند. وزن، چربی های خون و سطح فشارخون سیستولیك و دیاستولیك این بیماران در شروع و پایان مطالعه اندازه گیری شد.
نتایج این بررسی نشان داد كه مصرف آب آلبالو به بهبود عوامل خطر بیماریهای قلبی عروقی در بیماران مبتلا به دیابت نوع دوم كمك می كند.