-
نویسندهنوشتهها
-
۳ مهر، ۱۳۹۱ در ۱۰:۴۶ #74104zahra jamshidiمشارکت کننده
1. براساس شرايط و ويژگيهاي کودک و علاقهمندي او لازم است به جاي توجه بر نتيجه و برد و باخت، تجربه و لذت بازي را به او بياموزيم.
2. بهتر است فعاليت در رشتههايي مانند ژيمناستيک که به انعطافپذيري زياد بدن نياز دارد، در سنين کودکي شروع شود.
3. معمولا تا قبل از بلوغ، به دليل اينکه رشد استخوانها و عضلات كودكان تفاوت چنداني ندارد، احتمال آسيب در بازيهاي گروهي و برخوردي کمتر است اما پس از سن بلوغ، به دليل افزايش حجم و توان بدني مخصوصا در پسران، بهتر است در چيدمان بازيهاي گروهي و برخوردي به تناسب جسمي و قدرتي بازيکنان توجه شود.
4. گاهي والدين از اينکه فرزند 9 سالهشان به ورزشهاي برخوردي مانند فوتبال بپردازد واهمه دارند، در حالي كه در بيشتر باشگاههاي ورزشي، ورزشکاران به گروههاي سني مختلف طبقهبندي ميشوند و کودکان همسن و سال با هم به رقابت ميپردازند.
5. هنگام انجام ورزش در فصل تابستان و محيطهاي گرم، بايد به سلامت کودکان بيشتر توجه شود و سيستمهاي تهويه در محيطهاي بسته وجود داشته باشد.
6. تحمل كودكان در برابر گرما كمتر است، بنابراين بايد مراقب باشيم دچار كمآبي نشوند. معمولا هنگام انجام حركتهاي ورزشي، بدن كودكان گرماي بيشتري توليد ميکند در حالي که کمتر عرق ميکنند. به همين دليل بايد توجه خاصي به مساله كمآبي شود. لازم است بطريهاي آب هنگام تمرين يا مسابقه در دسترس کودکان باشند.
7. توصيه ميشود مربيان و والدين به کودکان کمتر از 10 سال در مورد نوشيدن آب بيشتر تاكيد داشته باشند. وزنکشي کودکان قبل و بعد از ورزش (همانند بزرگسالان) ميتواند کمک قابلتوجهي به تخمين ميزان آب دريافتي آنها داشته باشد.
8. توصيه ميشود قبل از ورزش، مربي اقدامهاي لازم براي گرمکردن و حرکات کششي را انجام دهد و مراقب باشد كودكان از تجهيزات حفاظتي مانند کلاه ايمني، عينک، ساقبند و کفش مناسب هم حتما استفاده كنند. اين موضوع اهميت زيادي دارد زيرا آسيب صفحه رشد ميتواند باعث کوتاهي و تغيير شکل زاويهدار عضو شود.
9. در رشتههاي ژيمناستيک، اسکيت و پاتيناژ که لاغربودن امتياز بيشتري دارد، ممکن است كودكان عمدا از غذا خوردن امتناع کنند و اين باعث اختلال در رشد و بلوغ آنها شود که براي پيشگيري از آن، والدين بايد هوشيارتر باشند.
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.