-
نویسندهنوشتهها
-
۱۲ مرداد، ۱۳۹۲ در ۰۸:۵۱ #78053zahra jamshidiمشارکت کننده
منابع امگا3 بخوريد: بهتر است منابع غذايي حاوي امگا3 در اين دوران سهمي در رژيمغذايي داشته باشند زيرا دريافت اين ماده مغذي به تكامل مغز و سيستم عصبي نوزاد كمك ميكند، بنابراين منابع آن كه شامل انواع ماهي بهخصوص ماهي آزاد و تن است، حداقل 2 بار در هفته ميل كنيد.
آب بنوشيد: بررسيها نشان دادهاند خانمها در دوران شيردهي به 3 تا 4 ليتر آب نياز دارند و بايد حداقل 2 ليتر آب در روز بنوشند. مصرف انواع مايعات و نوشيدنيها ميتواند از كمبود آب پيشگيري كند.
شير را فراموش نكنيد: در دوران شيردهي خانمها به 3 تا 4 واحد لبنيات نياز دارند. اين موادغذايي منابع پروتئين، كلسيم، ويتامين D و مايعات هستند. خوردن شير و ماست بهوسيله مادر ميتواند موادمغذياي را به نوزاد برساند كه به روند رشدش كمك ميكنند.
گوشت بخوريد: بهتر است گوشت قرمز بدون چربي ميل كنيد زيرا نياز بدن به پروتئين و ويتامين B12 در اين دوران افزايش مييابد. در ضمن نياز به انرژي نيز در دوران شيردهي زياد است، به همين دليل توصيه ميشود منابع آهن مصرف شوند زيرا دريافت آهن و پيشگيري از كمبود آن، تامينكننده انرژي مورد نياز بدن خواهدبود.
برنج قهوهاي را انتخاب كنيد: برنج از موادغذايياي است كه انرژي را تامين ميكند و حجم شير را افزايش ميدهد. البته توصيه ميشود نوع قهوهاي آن را مصرف كنيد.
جو را فراموش نکنيد: جو از موادغذايياي است كه باعث آرامش مادر ميشود و به توليد شير كمك ميكند. اين ماده غذايي باعث ترشح هورمون اكسيتوسين ميشود كه در توليد شير دخيل است، بنابراين خوردن سوپ جو، نان جو و هر غذايي كه از جو تهيه شده است، به شما توصيه ميشود.
اسفناج ميل كنيد: اسفناج از سبزيهاي منبع مناسب ويتامين K ،A و اسيدفوليك است. در ضمن، فيتواستروژن دارد كه دريافت آن بافت پستان را تقويت و به روند شيردهي كمك ميكند. پس بوراني اسفناج را فراموش نكنيد.
آب هويج بنوشيد: بررسيها نشان دادهاند نوشيدن آب هويج قبل از ناهار به تقويت شيردهي و افزايش حجم شير كمك ميكند. هويج از سبزيهاي مغذي سرشار از بتاكاروتن و فيتواستروژنهاست. به همين دليل نوشيدن آب آن به روند شيردهي كمك ميكند و عادت به خوردن آن به خانمهاي شيرده توصيه ميشود.
زردآلو را فراموش نكنيد: خوردن اين ميوه بهخصوص نوع خشك آن براي حفظ تعادل هورمونهايي كه در روند شيردهي موثر هستند، توصيه ميشود. به علاوه، عادت به خوردن آن به افزايش حجم شير نيز كمك ميكند و به دليل داشتن تريپتوفان، سطح پرولاكتين را در حد مناسب نگه ميدارد. -
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.