-
نویسندهنوشتهها
-
۱۲ مرداد، ۱۳۹۲ در ۰۸:۳۵ #78048zahra jamshidiمشارکت کننده
سوپ شير انواع بسياري دارد؛ برخي از آنها رقيق هستند و برخي ديگر غليظ. محتويات تشكيلدهنده اين سوپ نيز ميتواند از هويج و جو گرفته تا سيب زميني و تره فرنگي باشد. البته نوع كلاسيك آن جو دارد و سبزي اصلي آن گشنيز و هويج است. 9 نكته كليدي براي پخت سوپ جو وجود دارد كه عبارتند از:
1 بهتر است به جاي سينه مرغ در اين غذا گردن بريزيد با اين كار سوپ، طعم بهتري پيدا خواهد كرد. اگر ميخواهيد از گوشت سينه مرغ استفاده كنيد، بايد آن را بپزيد و بعد به صورت نگيني خرد كنيد و در سوپ بريزيد.
2 اگر ميخواهيد سوپ را رقيق تهيه كنيد، از شير كم چرب استفاده كنيد و اگر ميخواهيد غليظ باشد، در آن شير پرچرب بريزيد.
3 فلفل سياه را از ابتداي پخت به سوپتان اضافه نكنيد. بگذاريد سوپ جوش بيايد سپس به آن فلفل سياه بزنيد زيرا در غير اين صورت باعث تلخي غذا ميشود و مزه آن را تغيير ميدهد.
4 بهتر از افزودن فلفل سياه، آن است كه به اين غذا، فلفل سفيد بزنيد. در ضمن، زعفران در اين غذا نريزيد بلكه آن را فقط با كمي زردچوبه طعمدار كنيد.
5 براي آنكه گشنيز رنگ سبز خود را حفظ كند، بهتر است كه
25 تا 30 دقيقه مانده به پخت كامل سوپ، گشنيزهاي خرد شده را نيم دقيقه زير آب سرد قرار دهيد و سپس به سوپ اضافه كنيد.
6 ميتوانيد در سوپ 1 تا 2 عدد برگ بو بيندازيد و قبل از سرو سوپ آنها را از سوپ خارج كنيد. به اين ترتيب سوپ طعم بهتري پيدا خواهد كرد.
7 قابلمهاي كه سوپ را در آن ميپزيد، بهتر است از جنس استيل يا چدن باشد. تا جايي كه امكان دارد از قابلمههاي تفلون استفاده نكنيد.
8 اگر در سوپ جوي پرك ميريزيد، آن را نيز به مدت 10 تا 15 دقيقه خيس كنيد و سپس تفت دهيد تا سوپ طعم بهتري پيدا كند.
9 براي تزيين سوپ سفيد از برگهاي درسته گشنيز استفاده و به آن كمي خامه رقيق شده اضافه كنيد. براي رقيق كردن خامه نيز كافي است به آن كمي آب بيفزاييد. -
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.