۹ راز سالاد ماكاروني

در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #77580
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    سالاد ماكاروني، اصليت ايتاليايي دارد. البته آن را مي‌توان به يوناني‌ها نيز نسبت داد. اين سالاد، صدها دستور پخت دارد و سس‌هاي مختلفي از سركه بالزاميك گرفته تا سس مايونز، ماست، حتي روغن‌زيتون و سير مي‌تواند در خوشمزه‌ترشدن آن دخيل باشد. اما نکته‌هايي وجود دارد كه بهتر است حين تهيه آن مورد توجه قرار گيرد:
    1. بهتر است ماكاروني‌هاي فرمي ‌به‌خصوص نوع پروانه‌اي و مته‌اي را براي تهيه اين غذا استفاده كنيد زيرا ظاهر بهتري را به سالادتان خواهند داد.
    2. ماكاروني‌ها را حين حرارت دادن بيشتر از 8 دقيقه نجوشانيد زيرا طولاني‌شدن زمان پخت، باعث نرمي ‌بيش از اندازه آنها مي‌شود و ظاهر سالاد را خراب مي‌كند و باعث مي‌شود حين هم زدن، ماكاروني‌ها له شوند.
    3. هرگز براي تهيه اين سالاد از سوسيس و كالباس استفاده نكنيد. ديده‌ام برخي خانواده‌ها براي تهيه اين غذا از سوسيس‌هاي خام نيز استفاده مي‌كنند كه اين كار به‌طور قطع اشتباه است. تا زماني كه منابع پروتئيني مانند مرغ، ماهي و حتي ميگو وجود دارد، بهتر است با استفاده اين مواد در سالاد ماكاروني ارزش تغذيه‌اش را افزايش دهيد.
    4. سبزي‌هاي برگ‌سبز معطري مانند شويد، گشنيز و البته جعفري از جمله سبزي‌هايي هستند كه مي‌توانيد براي هر چه خوش‌طعم‌تر كردن سالادتان از آنها استفاده کنيد. البته افزودن هر يك از آنها مي‌تواند بنابر ذائقه‌تان باشد.
    5. ريحان از جمله سبزي‌هايي است كه در تابستان طعم مناسبي را براي سالاد ماكاروني ايجاد خواهد كرد پس به عنوان يكي از اجزاي ثابت اين سالاد، ريحان تازه را فراموش نكنيد. شما مي‌توانيد ريحان را به صورت مخلوط شده با گشنيز، شويد يا جعفري در سالادتان بريزيد.
    6. حتما سالادتان را با قاشقي چوبي و دسته بلند و البته به آرامي ‌هم بزنيد به اين ترتيب كمترين آسيب به اجزاي سالادتان وارد خواهد شد.
    7. براي آنكه سبزي‌هاي سالادتان تازگي خود را حفظ كنند، ابتدا لازم است كه ماكاروني‌هاي آبكش شده را با آب ولرم و سپس
    آب سرد شستشو دهيد و نهايتا با روغن‌زيتون مخلوط كنيد و بعد از آنكه حرارت پاستاها پايين آمد، ساير مواد و از جمله سبزي‌هاي برگ‌سبز را اضافه كنيد. به اين ترتيب سبزي‌هايتان تازگي خود را حفظ خواهند كرد. در ضمن، هرگز به ماكاروني‌هاي تازه آبكش شده و داغ، ساير مواد غذايي و به‌خصوص سبزي‌هاي برگ سبز را اضافه نكنيد زيرا اين كار فرايند پلاسيدن سبزي‌ها را تسريع خواهد كرد.
    8. اگر سالاد ماكاروني‌تان اضافه ماند آن را در ظرف درداري بريزيد و در يخچال بگذاريد و از گذاشتن آن در فريزر خودداري كنيد.
    9. اگر مي‌خواهيد اين سالاد را با نوشيدني ميل كنيد، بهتر است اين نوشيدني فقط آب باشد زيرا اين سالاد به اندازه كافي داراي طعم و انرژي هست و خوردن هر نوشيدني ديگري با آن باعث دريافت كالري بيش از اندازه مي‌شود.

    #100878
    s.samadi
    مشارکت کننده

    راهکار شماره 2 بهنظرم خیلی مفیده

در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.