-
نویسندهنوشتهها
-
۲۴ تیر، ۱۳۹۱ در ۱۰:۰۲ #73471jafariمشارکت کننده
1-ماهی:
پروتئین به عنوان یک جزء در ساخت انتقال دهندههای عصبی یا نوروترانسمیترها(موادی که ضربان عصبی را در طول یک سیناپس انتقال میدهند)، برای بهبود فعالیت ذهنی ضروری میباشدگذشته از منبع عالی پروتئین، ماهی سرشار از روغنهای ضروری، از قبیل امگا 3 میباشد. امگا 3 از عملکرد مغز محافظت میکند. ماهیهای دریایی غنیترین منبع اسیدهای چرب میباشند. این ماهی ها شامل ماهی آزاد، هالیبوت، ماکرل و ساردین میباشند.
2-زغال اخته:
این میوه لذیذ سرشار از آنتی اکسیدانهای قوی است که رادیکالهای آزاد را که سبب پیری میشوند از بین میبرد. همچنین این میوه دارای خواصی میباشد که شروع کاهش مربوط به افزایش سن را به تاخیر میاندازد. این کار را از طریق حفاظت سلولهای مغز و جلوگیری از تخریب آنها به وسیله مواد شیمیایی، پلاکها یا ضربه روحی انجام میدهد. زغال اخته بر علیه دیگر فاکتور های عامل پیری نیز میجنگد.
3-آجیل و دانه ها:
آجیل و دانه ها غذاهایی شگفت انگیز برای مغز انسان میباشند. این غذاها حاوی پروتئین و اسیدهای چرب و آرژینین آمینه میباشند که غده هیپوفیز را تحریک میکنند تا هورمون رشد را آزاد سازد. هورمون رشد مادهای است که بعد از 35 سالگی کاهش مییابد و فایده ضد پیری برای مغز دارد. مخلوطی از مواد ضد پیری را که شامل یک فنجان گردو، 2/1فنجان دانه کدو تنبل، 3/1 فنجان توت خشک، 4/1 فنجان دانه کنجد، 2/1 فنجان برگه زرد آلو میباشد تهیه کنید و همه جا همراه خود داشتهباشید و در بین وعدههای غذایی از آنها بخورید. این مخلوط مغز را تغذیه میکند. ضمناً در پاکت فریزر یا در ظرف دردار بریزید تا تازه بمانند.
4-سبزیجات خانواده کلم:
کلم بروکلی، گل کلم و کلم فندقی سرشار از ماده مغذی با نام کولین میباشند. این ماده برای حافظه و سلامت مغز ضروری میباشد. کولین پیش در آمد استیل کولین میباشد. استیل کولین در فرایندهای مغزی مشارکت دارد. همان طور که سن افزایش مییابد، خروجی کولین طبیعی بدن کاهش پیدا میکند. بنابراین میتوان با خوردن غذاهای مملو از کولین، تولید استیل کولین را افزایش داد و قدرت مغز را بهبود بخشید. منابع دیگر کولین تخم مرغ، دانه سویا، بادام زمینی، کلم، لوبیاچیتی و لوبیا قرمز میباشند.
5-روغن: چربی های غیر اشباع یگانه
چربیهای غیراشباع تکگانه حاوی اسیدهای چرب ضروری، اسید لینولنیک گاما هستند. این اسیدها علاوه بر دیگر فواید برای بدن، برای عملکرد مغز ضروری میباشند. روغن زیتون، کنجد، کانولا، بادام و روغن ماهی سرشار از اسیدهای چرب غیر اشباع تک گانه میباشند. محققان با مطالعه روی بعضی افراد به این نتیجه رسیده اند که رژیم غذایی همراه با چربیهای غیر اشباع و غیر هیدروژنه خطر ابتلا به بیماری آلزایمر را کاهش میدهد. اما افرادی که روغن های اشباع شده صرف میکنند بیشتر در معرض ابتلا به این بیماری میباشند.
6-غذاهای دارای L-Carnitine
بسیاری مواقع مشکلات حافظهای مربوط به سن بر اثر افزایش پلاک و کاهش ذخیره خون مغز ایجاد میشود. L-Carnitine، یک اسید آمینه است که در کلیه ساخته میشود و جریان را در مغز سرعت میبخشد. به غیر از فواید بیشماری که برای مغز دارد. همچنین به دلیل اینکه از اکسیداسیون چربی در مغز جلوگیری میکند مانع از ابتلای افراد به آلزایمر میشود. گوشت، ماهی، بوقلمون، گندم، آوکادو، شیر و لوبیای سویا تخمیر شده از منابع مهم L-Carnitine میباشند.
7-جلبک های ريز :
جلبک های ريز، اقیانوس و دریاچههای تمیز و سالم شامل جلبک سبز آبی، اسپیرولینا، کلورلا، سی وید و کلپ میباشند، که هضم این جلبکها آسان میباشد و سرشار از پروتئین، انرژی زیاد و صدها مواد معدنی هستند این جلبکها را در رژیم غذایی خود بگنجانید و عملکرد صحیح مغز خود را تضمین کنید.
8-چای سبز:
چای سبز از فعالیت آنزیمی که در بیماری آلزایمر دخیل میباشد جلوگیری میکند. همچنین غنی از پلی فنلها و آنتی اکسیدانهاست که از پیری زودرس مغز جلوگیری میکند. لذا هر روز دو فنجان چای سبز بنوشید. برای حذف کافئین، چای سبز را 45 ثانیه بخیسانید سپس آب آن را دور ریخته و آب داغ تازه به آن اضافه کنید.
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.