-
نویسندهنوشتهها
-
۱۲ مرداد، ۱۳۹۲ در ۰۹:۰۴ #78057zahra jamshidiمشارکت کننده
از قديم عدسي براي صبحانه و ميان وعدهها استفاده ميشده آن هم به اين دليل كه غذايي بسيار مغذي است. البته بهترين عدس در ناحيه كاشان و ديزين كشت ميشده اما امروز ما يكي از واردكنندههاي اين ماده غذايي هستيم. براي پخت عدسي نيز نكتههايي وجود دارد كه ما به 8 مورد از آنها پرداختهايم كه عبارتند از:
1.عدس بستهبندي بخريد. توجه كنيد كه بستهبندي آن چروك و سوراخسوراخ نباشد. در ضمن، وقتي در كاسهاي از آب آن را خيس ميكنيد، عدسها ته ظرف باقي بمانند و به سطح آب نيايند. به علاوه از خريدن عدسهاي فلهاي نيز خودداري كنيد زيرا امكان ديرپز بودن آنها وجود دارد.
2. براي آنكه نفاخي عدس گرفته شود آن را به مدت 24 ساعت در آب خيس كنيد. البته دقت كنيد كه اين زمان بيشتر نشود زيرا در اين صورت عدس بر اثر حرارت ديدن، له و پوستش جدا ميشود.
3. براي آنكه عدسها سريعتر پخته شوند ابتدا پياز را در روغن تفت دهيد و بعد از طلايي شدن، عدسها را نيز اضافه كنيد و بعد از اين مرحله به عدس، آب اضافه كنيد. با اين كار عدسها سريعتر ميپزند.
4. ادويه و چاشنيهاي اين غذا را در مراحل پاياني به آن اضافه كنيد زيرا هم باعث ديرپز شدن عدس ميشوند و هم عطر و بوي ادويهها از بين خواهند رفت.
5. بهعنوان ادويه به اين غذا زيره بزنيد و اگر تمايل داريد در آن گلپر بريزيد، چاشني عدسيتان بهتر است سركه باشد اما در صورت نزدن گلپر، چاشني مناسب اين غذا آبليموي تازه است.
6. اگر آب عدسيتان تمام شد، بهتر است به آن آب جوش اضافه كنيد و در آن كمي عصاره مرغ يا سبزيجات نيز بريزيد و اگر عدسي شور شد از سيبزميني استفاده كنيد.
7. براي خوشمزهترشدن عدسي به آن سيبزميني نگيني شده اضافه كنيد و هرگز از گوشت استفاده نكنيد زيرا عدسي، غذايي است كه گوشت ندارد.
8. عدسي غلظت مشخصي دارد، بهتر است نه خيلي رقيق باشد و نه مانند حليم غليظ، بلكه مانند آشي نسبتا غليظ بايد پخته و سرو شود. -
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.