۸ راز كرپ انبه

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #78493
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    كرپ از دسرهاي فرانسوي است كه انواع بسياري دارد. براي تهيه اين دسر، به‌خصوص از نوع انبه آن، نکته‌هاي ويژه‌اي را بايد رعايت كرد. مثلا بهتر است در تهيه اين دسر از شكر قهوه‌اي استفاده و هنگام سرو آن، بستني وانيلي ميل شود. نکته‌هاي ديگري که هنگام تهيه اين كرپ بايد رعايت کرد عبارتند از:
    1. وقتي تخم‌مرغ‌ها را با آرد و شير مخلوط مي‌كنيد، بايد خوب هم بزنيد زيرا اين كار باعث مي‌شود خمير وا نرود و پاره نشود و حالت ارتجاعي خود را حفظ كند.
    2. آردها از نظر تصفيه‌شان (3 صفر بودن) با هم متفاوت هستند به اين ترتيب اگر مايه كرپ بيش از اندازه شل بود، مي‌توانيد يك قاشق مرباخوري ديگر آرد به اين مايه اضافه كنيد.
    3. آردي كه براي تهيه اين دسر استفاده مي‌كنيد، مي‌تواند هر آردي باشد؛ مثلا مي‌توانيد آرد گندم سبوس‌دار يا حتي آرد برنج يا آرد ذرت به کار ببريد. البته در اين صورت اندازه‌هايشان متفاوت است مثلا آرد برنج را 5 قاشق غذاخوري و آرد ذرت را به اندازه 6 قاشق غذاخوري در مايه كرپ بريزيد.
    4. با اينكه شكر قهوه‌اي در كرپ كلاسيك ريخته مي‌شود اما مي‌توانيد در صورت دسترسي نداشتن به شكر قهوه‌اي از شکر معمولي نيز استفاده کنيد يا حتي در آن به جاي شكر، عسل يا شيره توت بريزيد.
    5. وقتي شكر در حال جوشيدن است، آن را به سرعت هم بزنيد و توجه کنيد وقتي خامه را اضافه كرديد، اين مرحله بيش از حد طولاني نشود زيرا در اين صورت شكر مي‌سوزد و طعم تلخي پيدا خواهد كرد.
    6. از آنجا كه شكر در حال جوش بسيار داغ است، مراقب باشيد زيرا در صورت تماس پوست دست با آن، به سرعت مي‌سوزد و دردناك خواهد شد.
    7. از هر انبه‌اي براي تهيه اين دسر استفاده نكنيد. انبه‌ بهتر است سفت و نيمه رسيده باشد.
    8. با اينكه بستني وانيلي بهترين طعم را با اين كرپ ايجاد مي‌كند، مي‌توانيد از بستني شكلاتي يا بستني با طعم انبه نيز براي سرو اين دسر استفاده كنيد.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.