-
نویسندهنوشتهها
-
۹ مهر، ۱۳۹۱ در ۰۴:۱۳ #74137e.aminiمشارکت کننده
هویج علاوه بر اینکه طعم خوشمزهای دارد و در بیشتر دستورات غذایی از آن استفاده میشود دارای خواص سلامتی بسیاری است که سلامت پوست، چشم، دستگاه گوارش و دندان، بخشی از خواص این سبزی پرخاصیت را تشکیل میدهند.
8 دلیل برای خوردن بیشتر هویج عبارتند از:
1- بتاکاروتن: هویجها سرشار از این آنتیاکسیدان قوی هستند که در بدن تبدیل به ویتامین A میشود و برای سلامت پوست تاثیر فوقالعادهای دارد.
2- هضم: مصرف هویج باعث افزایش بزاق در دهان شده و مواد معدنی اساسی، ویتامینها و آنزیمهایی را که موجب هضم بهتر غذا میشوند برای بدن فراهم میکند. مصرف منظم این سبزی پرخاصیت کمک خوبی برای پیشگیری از ابتلا به زخم معده و دیگر اختلالات گوارشی خواهد بود.
3- عناصر قلیایی: هویجها سرشار از عناصر قلیایی بوده که با ایجاد تعادل در نسبت اسیدی/ قلیایی بودن بدن، موجب احیاء و تصفیه خون میشوند.
4- سلامت دندان: مصرف هویج موجب از بین رفتن میکروبهای مضر در دهان شده و احتمال بروز پوسیدگی دندان را کاهش میدهد.
5- فیتونوترینتها: در میان فیتوکمیکالهای مفیدی که در هویج موجود است فیتونوترینتی موسوم به فالکارینول وجود دارد که میتواند خطر بروز سرطان روده را کاهش داده و موجب سلامت کلی این بخش از بدن گردد.
6- کارتنوئیدها: هویجها سرشار از کارتنوئیدها بوده که میتوانند قند خون را تنظیم کنند.
7- فیبر: هویجها سرشار از فیبر خوراکی هستند که میتوانند سطح کلسترول بد (LDL) را کاهش داده و نیز سطح کلسترول خوب (HDL) را، افزایش داده و به کاهش لختههای خونی کمک کند و از بیماریهای قلبی پیشگیری کند.
8- چشم، مو، ناخن و غیره! مواد مغذی موجود در هویج میتوانند با سمزدایی بدن و سلولسازی جدید، موجب سلامت چشم، پوست، مو، ناخن و غیره شوند. -
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.