۷راز شربت خیار

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #77903
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    با گرم شدن هوا، بازار مصرف انواع شربت و آبميوه رونق دوباره‌اي مي‌گيرد. پس از بازگشت به خانه، اولين خوراكي كه مي‌تواند خستگي كار روزانه را از تن به در بياورد، نوشيدن يك ليوان آب خنك، شربت يا آبميوه است اما در بين اين نوشيدني‌ها برخي قديمي‌تر و در اصطلاح سنتي هستند؛ مثل شربت خيار و زعفران كه از قديم رسم بود آن را در ليوان‌هاي بزرگ و بلوري كه به آنها ليوان‌هاي حمامي مي‌گفتند، سرو كنند. طرز تهيه اين شربت به رعايت نكته‌هاي ظريفي نياز دارد كه به ترتيب عبارتند از:
    1. اگر طعم سكنجبين را نمي‌پسنديد، مي‌توانيد به جاي آن از نبات زعفراني، شيره توت يا عسل براي شيرين كردن اين شربت استفاده كنيد.
    2. خياري كه براي تهيه اين شربت استفاده مي‌كنيد، بايد بوته‌اي باشد، نه گلخانه‌اي. در ضمن، بهتر است خيار را با پوست رنده كنيد و به شربت بيفزاييد.
    3. برخي به اشتباه به اين شربت گلاب اضافه مي‌كنند. در صورتي كه به اندازه كافي داراي طعم هست و نيازي به اضافه كردن گلاب براي طعم دادن به آن نيست.
    4. اگر مي‌خواهيد شربت را چند ساعت بعد از تهيه سرو كنيد، بهتر است تمام اجزاي آن را با هم مخلوط كنيد اما يخ نريزيد. اين كار باعث مي‌شود نوشيدني‌تان بوي يخچال به خود نگيرد و طعم تازگي خود را حفظ كند.
    5. هنگام سرو اين شربت آن را در ليوان‌هاي بلند بلوري بريزيد و از ريختن آن در ليوان‌هاي كوتاه و رنگي يا ليوان‌هايي كه ديواره‌هاي كدري دارند، خودداري كنيد.
    6. اگر افزودن نعناع تازه باعث ترش كردن شما مي‌شود، مي‌توانيد آن را حذف كنيد. البته هيچ جايگزيني به جاي اين برگ وجود ندارد كه به شما پيشنهاد كنيم.
    7. مي‌توانيد آب را با گل سرخ پودر شده يا برگ نعناع مخلوط و در قالب‌هاي بلند و باريك يخ بريزيد و هنگام سرو اين شربت، از اين يخ‌هاي بلند و كشيده براي تزيين استفاده كنيد.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.