-
نویسندهنوشتهها
-
۲۸ آبان، ۱۳۹۲ در ۰۸:۱۶ #80437
zahra jamshidi
مشارکت کنندهاز جمله دلایل شایع سوءهاضمه عبارتند از پرخوری، تند خوردن، مصرف غذاهای چرب، مصرف زیاد کافئین، مصرف زیاد الکل، مصرف زیاد شکلات، عصبانیت و شوک عاطفی.تمامی این موارد منجر به سوءهاضمه و بروز علائمی نظیر آروغ زدن، سوزش و درد سر دل و نفخ و حالت تهوع میشود. از جمله گیاهان موثر برای درمان چنین علائمی عبارتند از رازیانه ، تخم رازیانه خاصیت درمانی این گیاه از زمانهای قدیم مورد توجه بوده است . از برگ این گیاه میتوان به عنوان چای استفاده کرد. این گیاه از ترکیبات اصلی داروهای مربوط به سوءهاضمه میباشد . در رستورانهای هندی از دانه این گیاه استفاده میشود.بادرنجبویه :این گیاه از خانواده نعنا میباشد و از زمانهای قدیم برای درمان استرس، بی خوابی، کم اشتهایی و تسهیل در هضم استفاده میشده است.زردچوبه:این گیاه برای درمان درد معده، اسهال، گازهای روده ای، و نفخ معده بسیار مناسب است. زنجبیل:این گیاه از 2000 سال قبل تا کنون برای درمان کلیه اختلالات هضم مورد استفاده بوده است.برگ کنگر:این گیاه موجب تحریک کبد و صفرا میشود که این دو به نوبه خود نقش موثری در گوارش دارند.دارچین:دارچین به هضم مواد کمک میکند. سایر موارد مصرف این گیاه عبارتند از درمان سردرد، التهابات پوستی، اضطراب و تهوع، اسهال ، دردهای قاعدگی و نفخ نیز میباشد.فلفل هندی: کمی گیج کننده به نظر میرسد که یک چاشنی نتیجه عکس داشته باشد. تا آنجا که تحقیقات نشان میداد اغلب چاشنی جات موجب تحریک دستگاه گوارش میشدند ولی فلفل هندی موردی استثنا به نظر میرسد و بر عکس ادویه جات تند نقش موثری در از بین بردن نفخ، درد و حالت تهوع دارد. با تمام این توصیفات مصرف این گیاهان باید به میزان مناسب باشد به خصوص برای زنان باردار، شیرده و یا افرادی که در حال مصرف دارو هستند.
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.