۷ روش لاغري آسان در ۳ سوت

در حال نمایش 11 نوشته (از کل 11)
  • نویسنده
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

چاقي امروز مشکل خيلي‌هاست. اين شکم بي‌هنر پيچ‌پيچ که چشم به هم مي‌زني پيچ‌پيچ‌تر هم مي‌شود…

اغلب ما دنبال جواب اين سواليم که چطور وزن کم کنيم؟ و پاسخ کارشناسان عبارت است از: کمتر بخوريد، بيشتر فعاليت کنيد ولي خودمانيم، اين هم شد راه‌حل؟ اين را که ننجون خدابيامرز بنده هم بلد بود. بنده اگر مي‌شد کم بخورم و زياد فعاليت کنم که اصلا چه لزومي داشت دنبال کارشناس بگردم عزيز من؟ هنر اين است که بشود لذت خوردن را ببري و زحمت شلنگ تخته انداختن را نکشي و وزن کم کني. بله! اينجا قرار است روش‌هاي درست و درمان لاغري را با هم مرور کنيم.

1.ورزشکاران، دلاوران، نام‌آوران
    استخر آقا جان! استخر! بهترين دواي درد چاقي استخر و سوناست. با چند تا از رفقا قرار مي‌گذاريد و مي‌رويد استخر و شلپ! مي‌پريد توي آب (اتفاقا هر چه تپل‌تر باشيد اين صداي شلپ قشنگ‌تر هم هست) يک تا دو بار عرض استخر را مي‌رويد و سپس دست‌ها را به لبه استخر گرفته و نيم ساعتي با رفقا توي آب گپ مي‌زنيد و به اصطلاح ريلکس مي‌کنيد. بعد تشريف مي‌بريد سونا و دست‌کم 3 ربع توي سونا مي‌نشينيد. عرق کردن تمام سلول‌هاي چربي شما را آب مي‌کند و 3 سوت لاغر مي‌شويد. هر کس هم مي‌گويد سونا بيش از 15 دقيقه ضرر دارد و اين آب بدن شماست که کم مي‌شود شک نکنيد چشم ندارد لاغري شما را ببيند. همچين حسابي که عرق کرديد به بوفه استخر برويد و به خودتان جايزه بدهيد. يک پرس چيپس و پنير با يک ليوان بزرگ دلستر بعد از ورزش آي مي‌چسبد!

2.حاجي يه تکون! حاجي دو تکون!
    روش دوم فعاليت بدني است اما چه جور فعاليت بدني‌اي؟ به خاطر يک مقدار چربي که آدم را نبايد ببرند اسيري که. ضمن اينکه امروزه با هزار جور گرفتاري کي وقت ورزش دارد؟ پس بهتر است به جاي اينکه شما تکان بخوريد کاري کنيد تکان شما را بخورد. راه حل مي‌شود کمربند لاغري! مگر قرار نيست ماهيچه‌ها فعاليت کنند؟ بسيار خوب! مي‌گذاريم روي ويبره تا خودش تکان بخورد. چه تصويري رويايي‌تر از اينکه شما زير آفتاب دراز بکشيد و چيزي بنوشيد و لحظه به لحظه ورزيده‌تر و لاغرتر شويد؟ اين همه آدم هم که عرق مي‌ريزند و خودشان را زحمت مي‌دهند و مي‌گويند فشار موضعي براي عضلات عوارض دارد حتما خودآزاري دارند.

3.خوردني‌هاي جادويي
    قرار ما اين شد که حرف بي‌وفايي نزنيم و نخور و کم بخور نداشته باشيم. آقا جان يک سري خوردني‌ها در طبيعت هست که معجزه مي‌کند و نام نازنين‌شان چربي‌سوز است. شما تشريف مي‌بريد يک هفته در حد ترکاندن مي‌خوريد و حالش را مي‌بريد. بعد يک هفته بعد فقط آب کرفس مي‌خوريد يا گريپ فروت و همه چربي‌ها سوزيده مي‌شود و خلاص. اينکه بدن شما از دريافت مواد لازم در اين مدت محروم مي‌شود هم گفتن ندارد که حرف ناحساب است. هزار ماشا‌ا… اين همه چربي. محروميت چي؟ با اين روش هيچ بلايي هم بر سر سيستم گوارش خود نخواهيد آورد و به اميد خدا زخم معده نخواهيد گرفت.

4.قرص‌هاي روانگردان!
    نترسيد! خداي نکرده منظور ما مواد مخدر و اين حرف‌ها نيست. به اين مقوله بعدا خواهيم رسيد. ببينيد! اصل مشکل چيست؟ چيزهايي هست که ما دوست داريم بخوريم ولي متاسفانه بعد از خوردن جذب بدن ما مي‌شود. خب! ما کاري مي‌کنيم که اين غذاهاي خوشمزه را بخوريم، اما وقت نکنند جذب بدن ما شوند. از داروهايي استفاده مي‌کنيم که به روانگرداني و تسهيل شديد در گوارش منجر مي‌شوند. در نتيجه شما هر چه دلتان خواست مي‌خوريد و بلافاصله به بخش اجابت مزاج تحويلش مي‌دهيد. به عبارتي خوردني را دودره کرده‌ايد. اين کار هيچ ضرري براي سيستم گوارشتان نخواهد داشت. اصلا هر دستگاهي نياز به روانکاوي دارد آقاجان! ضمنا مي‌توانيد در ساعت‌هاي زيادي که در دستشويي خواهيد گذراند به تفکر يا مطالعه هم مشغول باشيد. پس به نوعي اين يک روش فرهنگي هم هست.

5.قرص‌هاي جادويي
    بهتر از اين مي‌خواهيد؟ هر چيزي دلتان مي‌خواهد بخوريد و فقط با خوردن يک قرص سر وزن بمانيد. تازه معمولا اين قرص‌ها همزمان کوچک‌کننده جاهاي بزرگ، بزرگ‌کننده جاهاي کوچک، رفع موهاي زائد و رويش موهاي لازم، توازن و تشديد قواهاي مختلف و نشاط آوري و هزار جادوي ديگر را هم تضمين مي‌کنند. فقط از ما به شما نصيحت اين قرص‌ها را فله‌اي و براي مصرف يکي دو سال خود يک جا تهيه کنيد. چون ناغافل خبردار مي‌شويد که جمع‌آوري شده و داراي مواد روانگردان (از نوع مغزي و نه گوارشي) بوده و مرغ از قفس پريده.

6.بکن و بريز!
    مي‌شود به جاي اين همه بالا و پايين کردن برويد و با آرامش زندگي‌تان را بکنيد و هر چند وقت يک‌بار بدهيد چربي‌هاي اضافه را برايتان در بياورند. عمل لايپوساکشن کاملا يک عمل جراحي زيبايي است که مي‌توانيد سالي چند بار هم انجام بدهيد. هيچ عوارض و خطري هم ندارد. تازه خيلي هم باکلاس است.

7.فرهنگ چاقي
    اما از من مي‌شنويد همه اين داستان‌ها را فراموش‌کنيد. چاقي يک فرهنگ است آقا جان! اصلا تا همين 200 سال پيش تپلي مد بوده، اسنادش هم موجود است. ما از بخت نامراد يک وقتي رسيده‌ايم که دوپاره استخوان شده قشنگي. چاقي مشکلي است در مقوله زيبايي و فشن. هيچ ربطي هم به سلامت ندارد. چشممان 8 تا کمربندمان را سفت‌تر مي‌بنديم و گِن مي‌پوشيم و شکم را قايم مي‌کنيم و خلاص. قند و فشار خون و سکته قلبي و گرفتگي عروق و اينها هم ربطي به چاقي ندارد. اينها همه دکان بازار اين دکترهاست. چاق‌هاي جهان! بياييد متحد شويم! زنده باد شکم! زنده باد کله‌پاچه!

:):blush:

zghasemi
    مشارکت کننده

مطلبی جالب و خوبی را به شیوه طنز ارائه کردین..ممنون

هانیه
    مشارکت کننده

منم تا قبل اینکه رژیم بگیرم همش میگفتم اخه حیف نیست این هیکلو با هزار زحمت به اینجا رسوندم حالا بیام کوچیکش کنم زجرش بدم

zghasemi
    مشارکت کننده

بله این جمله رو از خیلی ها همه ما شنیده ایم…اما واقعا حرف دلتونم همین بود؟؟؟

هانیه
    مشارکت کننده

نه همش غصه میخوردم همه بهم میگن واقعا چه انگیزه ای داشتی!! 26کیلو کم نیست!!! واقعا خودمم نمبدونم این انگیزه از کجا اومد خیلی خیلی ناگهانی تصمیم به رژیم گرفتم البته قبل هم گرفته بودم ولی همیشه یکم که میگذشت جا میزدم

zghasemi
    مشارکت کننده

خوب خوبه که الان با انرژی و یه انگیزه فوق العاده دارید تلاش می کنید
    به شما توصیه می کنم این بار رو حتما تا وزن ایده آلتون پیش برید و دیگه هم نگذارید دچار اضافه وزن شوید…کنترل وزن و جلوگیری از اضافه شدن وزن همیشه راحتتر از گرفتن رژیم کاهش وزنه

zahra jamshidi
    مشارکت کننده

OMDVARIM IN BAR TA AKHARESH , BA HAMOON ANGIZEYE ROOZE AVAL PISH BERID.
    :)

هانیه
    مشارکت کننده

چشم دنیا دنیا ممنون:)

مریم
    مشارکت کننده

مرسی از مطلبتون منم قبلا کاهش وزنو به این روز و اون روز می نداختم
    تازه قبلا می گفتم بذار وقتی مردم حداقل مورچه ها دعام کنن به خاطر اون همه چربی و گوشت!!!!!!!!!!!!!! ولی منم مثه هانیه یه دفه تصمیم گرفتم لاغر شم البته من یه بار قبل از ازدواجم تا 67 کم کردم ولی بعدش دوباره چاق شدم الان خدار و شکر بعداز یه وقفه دوباره افتادم رو روال کاهش وزن تو این دو هفته دوکیلو کم کردم
    ولی خانم جمشیدی مطمئنی من به این توصیه ها عمل کنم سه سوت لاغر می شم؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!

zahra jamshidi
    مشارکت کننده

آفرین مریم عزیز
    از تجربه کاهش وزن قبلی خودت برای موفقیت قطعی در مسیر جدید کاهش وزن کمک بگیر تا یک بار برای همیشه به وزن ایده آل رسیده و اون رو مادام العمر حفظ کنی تا هم تناسب اندام داشته باشی و هم سلامتی …
    موفق باشی

مریم
    مشارکت کننده

چشم حتما :)،مطمئنا نمی ذارم که اون اتفاق دوباره تکرار بشه و دوباره چاق بشم قدر این همه تلاش و اراده ام رو می دونم ، دفعه قبل به خاطر بارداری بود که وزنم دوباره برگشت آخه من تجربه نداشتم و اطرافیانم هی می گفتن که بخور ، چرا چیزی نمی خوری بچه ات فلان می شه و بهمان می شه خلاصه اینقد تو گوش ما خوندن (البته خودم هم از پرخوری بدم نمی یومد:shy:!!) که دوباره تپل شدیم و اضافه وزنم رو بارداری اولم نزدیک به 25 کیلو بود!!! دیگه کم مونده بود بترکم بعدشم دوباره تا 85 پایین اومدم ولی رو همین وزن موندم و بازم بارداری و دوباره اتفاق قبلی ولی الان خدا رو شکر می کنم بچه کوچیکم 3 ساله است و دقیقا 3 روز از تولدش می گذره و من دارم به وزن ایده الم نزدیک می شم ، دوستام بعضی وقتا باهام شوخی می کنن و می گن ایشالله که لاغر و اندامی بشی بعدش دوباره باردار شی و برگردی سر جای اولت ولی اگه بازم این اتفاق بیافته من طبق رژیم و برنامه غذا می خورم که دیگه چاق نشم . (البته دیگه این اتفاق نمی یافته چون دو تا بچه کافیه )
    خدایا به خاطر این ارداه ای که به من دادی شکر گزارم:):heart:

در حال نمایش 11 نوشته (از کل 11)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.