-
نویسندهنوشتهها
-
۲۹ تیر، ۱۳۹۲ در ۰۸:۵۸ #77778zahra jamshidiمشارکت کننده
بستني يكي از پرطرفدارترين خوراكيها در تابستان است. در فصلي كه انواع ميوهها به وفور يافت ميشوند، ميتوان بستنيهاي متنوعي تهيه كرد؛ مثلا ميتوانيد هلو (يك عدد متوسط) را با موز (يك عدد متوسط)، مقداري كشمش، آب و عسل (1 قاشق غذاخوري) مخلوط كنيد و در قالبهاي بستني بريزيد و بعد از گرفتن مايه، آن را ميل كنيد. اما نكتههاي كلي براي تهيه انواع بستني يخي وجود دارد كه مهمترين آنها به شرح زير هستند:
1. ميوههايي را كه براي تهيه بستني يخي استفاده ميكنيد بايد باكيفيت باشند. حتي ميتوانيد ميوههاي غيرفصل را خرد كنيد و در فريزر نگه داريد و در زمان مناسب در بستني يخي به كار بريد.
2. حين تهيه بستني يخي كيوي، حواستان باشد دانههاي سياه اين ميوه خرد نشوند زيرا در اين صورت طعم تلخي به بستني خواهند داد بنابراين يا آنها را ريز خرد كنيد يا به صورت پوره (البته نه به صورت كاملا يكنواخت) درآوريد.
3. قالبي كه براي تهيه بستني استفاده ميشود،از مهمترين نكتهها در تهيه اين خوراكي است و اگر از ماركهاي معتبر لوازم آشپزي نباشد، وقتي بستني خود را ميگيرد بهراحتي از آن جدا خواهد شد. ديگر اينكه بايد دسته بلندي داشته باشد كه به صورت عمقي داخل بستني فرو برود زيرا بستني به خوبي به قالبهايي كه دستههاي كوتاهي دارند نميچسبد و محكم نميشود.
4. حتما قالبهاي بستني پرشده را در طبقه اول فريزر كه سردترين جاي آن است، قرار دهيد تا به سرعت خود را بگيرد.
5. هرگز قالبهاي پر شده را در كنار بستهبندي موادغذايي گوشتي و بهخصوص ماهي قرار ندهيد زيرا در اين صورت بوي آنها را ميگيرد. افرادي كه دسرخورهاي قهاري هستند، هميشه طبقهاي از فريزر خود را به دسر و مواد اوليه آن اختصاص ميدهند و كاملا آن را تميز نگه ميدارند.
6. ميتوانيد به جاي آب، از شير و ماست شيرين براي تهيه بستنيها استفاده كنيد. اين كار كمك خواهد كرد افرادي كه تمايلي به خوردن لبنيات (به خصوص شير) به صورت عادي ندارند، سهمشان از اين ماده غذايي را به صورت بستني دريافت كنند.
7. براي آنكه بستني شكل زيبايي بگيرد، ميتوانيد پوره ميوههايي را كه رنگهاي مختلفي دارند مثلا كيوي و آناناس، يكي در ميان در قالب بريزيد. -
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.