۷ هشدار درباره حلیم

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #80760
    v.fatoorechi
    مشارکت کننده

    هنگام خرید حلیم یا پودر آماده حلیم باید توجه داشت كه در تهیه آن نكات بهداشتی و سلامت رعایت شده یا نه بنابراین حتما به این نكته‌ها دقت كنید:
    1. ظاهر مغازه، بهداشت كاركنان، داشتن كارت و مجوز بهداشت و…
    2. حلیم نباید در ظروف یكبار مصرف تلقی ریخته شود زیرا فقط موادغذایی با دمای پایین‌تر از 45-40 درجه را می‌توان در این ظرف‌ها ریخت درحالی كه دمای حلیم بیش از 45 درجه سانتی‌گراد است. ظروف یکبار مصرف ساخته شده از گرانول پلی‌پروپیلن برای نگهداری موادغذایی داغ مانند آش و حلیم بهترین هستند و حتی می‌توان مواد غذایی با دمای 100 درجه سانتی‌گراد را هم در آنها ریخت.
    3. حلیم را به مقدار كم بخرید و حتما بلافاصله پس از خرید آن را در ظروف چینی یا شیشه‌ای بریزید. با این كار احتمال ایجاد واكنش‌های شیمیایی بین غذا و ظرف كاهش می‌یابد.
    4. هدف از كاهش آب حلیم‌های آماده در صنعت، كاهش احتمال رشد میكروب‌هاست بنابراین پس از بازكردن بسته، پودر را كاملا مصرف كنید و نیمی از آن را برای وعده دیگر نگه‌ندارید زیرا با جذب رطوبت محیط، زمینه برای رشد میكروب‌‌ها فراهم می‌شود.
    5. اگر پودر آماده حلیم، حالت كلوخ و به هم چسبیده دارد، نباید آن را مصرف كرد زیرا ممكن است این حالت به دلیل كپك‌زدگی باشد و معمولا فقط زمانی كه تاریخ انقضای محصول می‌گذرد، این اتفاق می‌افتد.
    6. برخی خانم‌ها با آنكه از پودر آماده حلیم استفاده می‌كنند، مواد اولیه حلیم خانگی را نیز به آن اضافه می‌كنند. این كار باعث به اصطلاح پر ملات شدن این غذا می‌شود.
    7. اگر به فشارخون بالا مبتلا هستید، در مصرف پودرهای آماده محتاط باشید چون سدیم طعم‌دهنده منوسدیم گلوتامات که به این پودرها افزوده می‌شود و نمك این محصول، برای افراد مبتلا به فشارخون بالا می‌تواند مضر باشد.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.